<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗
返回列表 回復 發帖

米高積遜好狗

佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
我覺得我阿媽發仔瘟好看,有品味才能欣賞當中的美麗
係因為佢有眾多的歌迷: |# T! W: Y- l/ P  y" Y" P
美國唔會比佢有事
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 06:04 PM:
6 d$ A  _( a# K3 y其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
& `1 m. E- F8 u4 `# N
點解江叔要殺晒d證人 ??
【icon小偷™】
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 18:04:
' d1 Y$ G& A/ e$ D其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
6 l1 [. l7 `3 G4 o/ e& D
但係我聽講係江f文本來係想殺米高u遜但係d證人剛行c過殺k錯人,想h再射既時候又射中自己個老i,接著想送佢老s去醫院既時候,突然又比一架貨車衝m過來撞o死左,而家仲t係醫院想h樂死但係又比證人d家人請既殺手殺e左,最後係r埸度過下半生喎~[說笑— —,"純碎"搞o下氣分]                       8 t( P7 q+ Y0 E5 p7 ^' Q9 R: v* E/ Q
                              [仲有d英文都幾無聊]—_—"
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-6-20 06:21 PM:
0 r; f" _3 r& m  r7 r/ f+ n  |, y: o: n/ D' e7 U" p$ A& K7 L4 P
但係我聽講係江f文本來係想殺米高u...
$ `; X+ \" r: q) ?8 E, f4 \1 a
其實我都唔多明你講咩=.=3 W) v  t4 D+ Q) ]6 `
不過我覺得佢今時今日個樣搞成咁~
0 a7 {2 w7 s5 |9 M又身敗名裂~~
# j0 u4 z* V- p# [已經係對佢既一個懲罰!!!
Originally posted by §Ken§ at 2005-6-20 05:58 PM:5 ~: l4 i6 [: j
佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
% d2 _' D% R. ]* v4 N
你都白撚痴,告唔入就狗架( d6 A9 I( p0 F  }  Q
dna,精液,毛髮依d最重要既物證一樣都冇
6 p) q$ i2 W* H! F; k" f% P成單官司都係果兩母子齋up- w2 B/ E- _7 U) f$ d# i
仲有個同佢有仇,一心想做mj一鑊既檢控官/ W+ n6 J9 `/ B3 g# x# A) x

1 z/ `' t+ J* q& i9 j5 v2 p; k3 j: M仲有d傳媒就好似一早認定mj有罪咁,對mj都唔公平啦
/ O! |8 Y3 R( y* F/ l. s& a5 [$ B9 C; G1 Q5 g2 D
唔了解就唔好鳩up
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
疑點利益歸於被告。
4 S( x# m6 p: [/ n3 `& L, u5 x; p' f" B& v  x2 P1 W8 x
想入人地罪﹐你咪去做陪審員囉。
Originally posted by karate_pau at 2005-6-21 12:36 AM:
9 ?$ E) K. d2 a5 Q0 h, L# l* D9 O( U+ Y' j; f- G/ |0 E, H
你都白撚痴,告唔入就狗架
( Z# j6 v; q" Zdna,精液...
% s  }. Y- J, f3 j) O% h- ^1 V; X+ L' |
4 }% n8 N: f0 r6 G2 p* ?karate兄, 我都好認同你既觀點...  m) m& }3 `1 S3 ~
6 A5 V! x& s3 D5 W" ~3 k
不過又係果句,
- P  u% U2 d- v  S4 n/ W0 {d不必要既助語詞唔好用喇..
唔好意思
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。