<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有咩方法可以練好d酒量??
返回列表 回復 發帖

有咩方法可以練好d酒量??

其實唔係易醉
+ t$ H$ W. m. {( v只係易"湯"...成日飲唔夠兩枝啤酒就"湯"# J3 f' K: }- w2 O0 ]! b; v4 W
但"湯"之前同"湯"完後個人都仲好清醒ga wor3 h5 l9 @0 a! U/ b2 F1 D
好無奈
禁...有咩所謂??
You stfu plz"
可以試吓唔好飲咁急
係呀......如果你隊既話....0 q) i* X0 \" \- s
一定湯gar bor
Originally posted by halu at 2005-6-21 23:04:. T8 m% d/ e7 e
其實唔係易醉
6 y4 O$ K6 @& Q8 \- l- {5 f3 r: C只係易"湯"...成日飲唔夠兩枝啤酒就"湯"$ t" U" A6 r& ^7 \
但"湯"之前同"湯"完後個人都仲好清醒ga wor- Q7 z+ X2 L; o) P$ j
好無奈
6 x& \9 u& T( D. Y" x0 W8 V
落夜總會先飲, 埋單時包你即醒!!!5 N7 a" l% j, M- p8 ^$ x
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
飲酒之前食幾塊芝士....唔知飲奶得唔得
唔同心情有唔同既飲法
  z1 p" j3 l6 m- J唔同精神,又有唔同既飲法+ c& e$ x9 h: X; v3 ~/ c- Y4 s8 y
要練酒量唔係幾日可以做到嫁.....
Originally posted by nightmare at 2005-6-21 11:06 PM:
9 k6 L% F+ k! J6 b& p1 `+ N禁...有咩所謂??
6 B4 E0 R: O! d4 o9 g1 g% _7 R0 E
o係出面飲就冇所謂la
1 T4 I( x7 i3 O但如果o係人屋企飲
! |( Y) J; ]$ J5 U湯到人地個廁所臭/污糟晒
Originally posted by toro at 2005-6-21 11:10 PM:& v: K8 p7 [9 v- J! ]* P/ ^
可以試吓唔好飲咁急
: l) q  P" l) |/ l+ d- o) ^

4 a  N  B3 I, a% |
Originally posted by hisofai at 2005-6-21 11:16 PM:
! o- _( q( D) H- Y/ l* l& o係呀......如果你隊既話....
6 j! ]4 Y& L& J- o3 u5 j* P( r+ B一定湯gar bor
% k4 ?! j8 z5 i5 k& P) G3 ^) e
( Z1 U: A; I, P已經唔係隊gar lah...
; V/ [# C2 S# i4 v+ a但一飲多幾杯就有"ur"番上黎ge感覺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:03 AM:
) _; \; {3 c% T+ H" s2 d唔同心情有唔同既飲法: d! E( d8 P; D/ c* L* s# f7 {
唔同精神,又有唔同既飲法" c; C4 G9 o$ T; c9 h( _+ o$ B, j) v
要練酒量唔係幾日可以做到嫁.....
% O4 _% D: C' Z6 [2 @* g咁應該點做??
: [3 [! y: Z0 ?! n0 c# K每次飲多少少咁??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有咩方法可以練好d酒量??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。