<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!
返回列表 回復 發帖
我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
Originally posted by Project.D at 2005-6-23 04:27 PM:
  V& d! ?0 [: J: `1 G3 B我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
: I0 K* [3 r: a9 u
em...唔好意思...戲入面...佢冇細佬嫁
膠少陣當幫忙
unlike the original story, and quite boring.0 d: X$ _: r) X. y9 |0 A- i
; Z+ n, x: x0 f0 d
recommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
Originally posted by kalyuen at 2005-6-23 09:19 PM:
3 W3 v. Q+ P  Junlike the original story, and quite boring.8 ~) V5 Q, J/ A

) Z$ y' k* T0 Z+ trecommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
  g0 N. n: O# u% v
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖# s3 y8 ^4 _' g& x- x

+ L& |+ n- ]0 s( I# o/ r( Z我好想睇呀。
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:12 AM:
6 h' _3 }0 m& b8 E2 z7 N9 b) |6 G  ?6 _: {8 m
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖
$ b* _5 U. [1 W" w8 L1 W0 B6 V/ g$ _( w. k
我好想睇呀。
. \: F5 ?( \. t6 [3 V: F& Q
唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:23 AM:
! a2 {' P3 B) Z: G3 P- B" Q( ^6 h
唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
& y+ {, N; D5 y3 @甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。
3 B+ S4 x. r, t7 `8 h5 R- q
' l7 H* z! C+ l' \劉偉強‘嫩’貓燒鬚
套野 我都唔知點形容好 套野同完著差好遠 1 C/ b* x5 F* q% H5 r* W

. G' c: S7 w  r! O1 J- M整體上都係岩岩好合格 
' ?2 m3 u- I/ U9 y就係差梗d唔知咩野
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:27 AM:! `3 A, U: P: U- H

X9 L5 F# z7 F9 U) x甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。8 n/ w% \+ K& Q4 x+ Q- F4 r

. b$ u7 L+ Y: Q9 C; D9 ~劉偉強‘嫩’貓燒鬚
- v4 w0 f/ P: @7 R0 V+ Q$ n7 I; ]: O
不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:33 AM:
( U/ e$ V( D% e, b0 ?. k
3 B! b! y6 A. e; t! U2 w0 p不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
; t, y* p+ m' g; v* Z我都o係度諗班友仔淨係識得撇狗仔隊﹐點會飄移得甘易呢﹖仲有係3-4架車一齊做禍﹐識車既都睇Keiichi Tsuchiya啦。$ _- N) V. |1 s5 O: L- F

. l  ^: M% r; d架架都絕曬版﹐睇有線娛樂臺話每款都有幾架“士啤”﹐總車價達一千萬HKD禍﹐俾距地撞真係好徙呀。
* [& ?2 w' x* A7 Z
/ g7 e, w5 ?3 C* @* b9 l$ w. S8 H請問有無人知道有無用替身架﹖我最唔鐘意睇假野。
串d都要講
# A0 a  l$ J' q* J4 |將原篇漫畫或卡通版抄落去,劇情乜都唔改,咁拍黎做咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。