<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]少年郎來月經 寶貝兩週出次血
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Miz at 19xx-6-30 19:27:
- f/ ]( X; X9 q4 ]/ G/ l: }
' M6 B& h+ }# p2 p& u5 n6 Q! A. t& Q$ @- d
有係wo...如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢...= =
& g( c% i. f/ l* C2 e6 j
我擔心既係......1 i" s& {- a1 s$ J
會唔會射血
係咪真ga
佢都幾慘ga  wor.........一生出黎就咁唔方便..........
Originally posted by Miz at 2005-6-24 07:27 PM:
& p0 h& \" @9 P3 ]
9 n0 L. o2 _3 x
2 H) ~" M( K6 }2 u有係wo...如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢...= =
+ C0 q; E" J/ O0 x
你係咪心理變態架,人地有病咁慘你仲講埋 d 白痴變態野,你反省下啦
Originally posted by charlie007 at 2005-6-27 02:41 AM:
% e' b5 E3 @, T0 i
' H- Z# i0 k7 s2 d% u/ \你係咪心理變態架,人地有病咁慘你仲講埋 d 白痴變態野,你反省下啦
/ K9 [, }$ L7 ]6 L  u- T+ |. r
. X9 `  |5 R( {+ d) S2 n有幾變態~係你自己諗咋ma! p' I6 x" r, h+ P9 c6 [! H. w1 V% b5 Z
呢個可算是個問題~我又冇笑佢
四個字講晒
! C" H  D3 c% Y) [8 \6 r- @% }
. t8 a% h$ j! ?8 V
5 V3 ~/ d; }" q) h3 E! _, w. @3 E6 B! l' ~# K+ E4 {' i9 Y/ W

% m, O/ c' f; C1 T5 g+ I: D雌雄同體
Originally posted by Miz at 2005-6-27 04:58 AM:) F" A. T5 U. q4 I  |3 z
( E* F' k: `; z% Y0 C/ z; Q
+ L6 z* a$ h$ }8 N! K, z
有幾變態~係你自己諗咋ma% t6 ]- }, T* n1 R; ]
呢個可算是個問題~我又冇笑佢
2 f  ^7 Q* s# G1 x0 h+ Z, `. x  K2 H你個人本身就是問題,寫完唔認錯,仲話我自己諗
唔知男仔用既M巾係點樣架呢...咩形狀架呢?
Originally posted by charlie007 at 2005-6-27 04:44 PM:, q# c, R" R+ {+ J( p
! g* r- P0 s& `
你個人本身就是問題,寫完唔認錯,仲話我自己諗
# F+ ~, B8 f' }: b: L* d; W  I
6 m3 q( ~# {- D. i& F# R% G, U好心你啦~你上EF為左聊人筆戰架??  4 }- d2 b+ |7 `0 n: b3 ~8 O. l
你同我個思想都唔同~咪拎你個想法黎話人
3 g4 q+ a$ t( V7 l  x直指人家有問題的人反而更差勁1 p' X0 B4 w% c' C) C9 }2 E: ~
我解釋左又話我唔認錯
" }0 u' o# H2 u+ J  g# O你根本係想"咬"贏我3 W  y- D$ O: u8 u! v3 U1 [: G! T. i
1 V/ q6 I& h! e
如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢』1 G" t3 J% P3 o8 [

1 |9 F6 O) K5 j7 B[ Last edited by Miz on 2005-6-27 at 11:34 PM ]
Originally posted by Miz at 2005-6-27 11:23 PM:
( H5 c) N) [- s& p: N1 ^5 q8 y# c- o
0 a6 `' G4 c! U; U) h' s+ L
好心你啦~你上EF為左聊人筆戰架??...
8 z. ^+ `8 B% @" J/ i
牛皮燈籠,你覺得你自己冇問題就冇問題啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]少年郎來月經 寶貝兩週出次血

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。