<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 生日,想收什麼禮物呢?
返回列表 回復 發帖

生日,想收什麼禮物呢?

今日係我生日, 我想收一個願意 : 所有人都身體健康( p3 ~( q: k0 t9 S
因為健康就是財富8 q1 N/ U5 W6 N& u
& [& @7 b/ q) l
; Z; i* \' y+ f3 q$ h3 z# m
$ m6 `1 o' F0 a& K. J% Q. _9 [# U6 R1 Q/ X
[ Last edited by 月月鳥 on 2005-6-28 at 11:35 PM ]

untitled.bmp

untitled.bmp (260.7 KB)
370 x 240 PIXEL下載

好多好多!講唔哂,希望黎緊生日有禮物收啦!
你哋做乜唔賀吓人哋gaannie628生日快樂~~~~~~
生日快樂先...1 K( h& l" I7 v3 {' k' {
妳是女孩子, 妳今天最想收什麼禮物(實質的)???& l* }1 `3 M" }7 s6 O1 d; `! L
妳最想誰送禮物給妳??
" I# L5 N0 v  k: s% F# f; z5 B! Y
可不可以同我們分享!!!
- J, y( S9 i: z  q& Q/ d7 N$ i/ f. }5 W, s0 I* y  S
板主大人, 我認為大人應該送些分數給這位小姐作禮物
: @, m% _" O0 z# ?8 s0 s4 F
6 [+ M. {3 f* U+ L) S
當然
8 }' w/ s, |; U+ g4 f
9 J" g% L: e  l7 F[ Last edited by 月月鳥 on 2005-6-29 at 11:13 AM ]
Originally posted by will213 at 2005-6-28 15:37:4 q6 d9 `) e0 K# r
生日快樂先...
( E& o* B: g0 C& A妳是女孩子, 妳今天最...
& `* j( C2 e2 C首先多謝各位既支持及呢位仁兄既推薦啦,版主大人都要識做既呢?+ U/ P* b1 Z3 C9 y
如果問我想收咩實際既禮物呀?!
4 U9 E( l9 d/ T9 O我好仲意hello kitty架, 如果可以有齊佢既野就好啦, 好貪心添,所以..........4 P* d2 B" H. [+ B( B2 a1 _. L) _
最想邊個送呀,當然是honey啦, 知己好友啦, 好同事啦,
Originally posted by annie628 at 2005-6-28 03:17 PM:4 {( Z' l, y9 J
今日係我生日, 我想收一個願意 : 所有人都身體健康  w* F2 I6 `! e4 r+ `
因為健康就是財富
, s& i( f3 k1 W7 `" w, \9 s) p0 m係喎!冇留意到添!
( t( F9 N. i0 X; d3 K) UEF仝人  r( y, f: A6 w- ^* Q! q2 ], {! U$ s
祝生日快樂; ?* _0 g4 C, D
   心想事成
HAPPY BIRTHDAY LA % y/ w% U; R# q; ]& f. N& R
7 p% Q% d! L1 Y' L2 t. r( P2 b) V
KU KU KU
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
女子生日/情人節不是喜歡收花咩?
Originally posted by will213 at 2005-6-28 17:24:
/ \9 c, r, F5 r, F女子生日/情人節不是喜歡收花咩?
7 g+ S9 }+ a0 R9 j% F- g% ?又係喎,女仔最仲意收花架.: ~) T8 ~. I8 z; Q; D' f8 V3 h
點解今日無人收花俾我既?
Originally posted by annie628 at 2005-6-28 05:32 PM:  _& D5 k. Y3 @. g/ }

9 @7 ^* M" z! [2 L6 r又係喎,女仔最仲意收花架.
& c2 R2 Q& m* ]點解今日無人收花俾我既?
2 p1 ^9 y. ~: [+ d( |# ~

% r: z) U7 U, j. ?0 ~5 G% Z# L- ^% f% n5 w
無人送, 就我送給妳啦

550 x 710 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 生日,想收什麼禮物呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。