<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話
返回列表 回復 發帖

RE

Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-28 03:30 PM:
" H! J7 b6 I+ [7 g9 ^* c$ V1 y( T2 h一人一句, 每人講一個大話# U5 T: [  R- L

. b5 l+ S$ @8 E) F- d/ E& I我係特首曾先生
+ r5 ?. @' K2 j8 Q0 s

2 H3 h% X* R5 u+ W7 }$ E6 V
5 T- t) N6 Z" V! F/ _! Thttp://i23.photobucket.com/albums/b400/donaldpo23a/3308622-3303165-52ghox.jpg
. ^' \8 E5 s) c+ y/ T5 l  D* o
% U8 y4 K) _. ^2 Uhttp://i23.photobucket.com/albums/b400/donaldpo23a/_____653.gif
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:50 PM:
# ^( p+ q/ [, F4 H6 X, J我絕對唔係靚仔!
7 j0 o. O( g2 Q  [$ `
) I6 ~: g! m' ?; y/ o! {: w" A我相信呢個唔係大話
我好受女仔既歡迎~
Originally posted by RyuII at 2005-6-28 05:25 PM:
" W5 W* w3 J4 g" [; D* j# Z* q9 h3 y5 R
$ \0 W! w% s$ N& N' w. z. r
* M5 J7 J! w9 ~3 U6 f1 O我相信呢個唔係大話
" a0 x4 R5 }0 N3 r3 R$ H; l

# c! h, I* n: X6 U我沒理由不相信
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
你地真美啊!!
最憎上26FUN=.=
Originally posted by crap at 2005-6-28 18:52:
. i/ E2 @) z3 _0 F& ~* O最憎上26FUN=.=
* h5 ~% P0 U7 E) u- L3 n比你講左添...
- u1 d+ X& H4 L& q- h" E: Y我唔識飲酒嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 06:56 PM:
* I4 ]" d6 W. a+ m7 e
% \4 P' B: x" ]比你講左添...! n  A. h7 B& D& ?4 t* s0 q
我唔識飲酒嫁
" r/ j1 z+ H2 m! E& j) a我信左仔
我係靚仔=.=
曾蔭權好靚仔!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。