<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果同成龍隻揪,你覺你會否嬴?
返回列表 回復 發帖
未必會輸 如果定條例話你輸左連命都冇的話,佢輸最多比哂D錢你,可能連膝王盧偉光一齊上都唔夠你打 hahhaha
我同你講我一定輸被成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
不如將個問題改成,假若你要同成龍隻揪,你覺得你點樣先會嬴?
唔打過唔知o咼~我出插眼同偷桃或者偷到雞都唔定~
係都打佢個仔先啦
諗清楚,打佢個仔既話就必死無異!!
* r1 k7 z( w7 q" a5 d1 h' m: h% j9 d# r& ~: D! d1 q# T' H
寶貝仔俾你打,佢會放過你嗎?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by D_Boy at 2005-7-11 12:00 AM:  l# j- Y! H! f8 ]
唔打過唔知o咼~我出插眼同偷桃或者偷到雞都唔定~
  X9 [5 c, p3 d8 n$ ], Y7 @9 U
Haha, but you think that you can do it in front of him ? :cool:
Originally posted by 大優勢 at 2005-7-10 02:20 PM:
9 A8 ]/ ^% C- h, c你們全部人練多廿年到死
5 Z' z: T. J/ w  M* U5 p- t5 t* e# {* W# K$ m, q# D
你們練到超人壓咩?????8 U, H4 D8 r2 K( d
如果連超人壓都唔識就咪出聲4 s: I+ ^, M9 c: B# `5 k# w1 e5 q! Y% W
2 K- Z& y4 E( Z. T! U
[ Last edited by 大優勢 on 2005-7-10 at 02:23 PM ]
) m) {9 d. L: L4 m$ v, P係我識得嘅人入面, 得兩個做到呢樣嘢........其中一個係港隊級......
Originally posted by 大優勢 at 2005-7-10 02:20 PM:' I; H, O0 y3 M& d
你們全部人練多廿年到死  f6 G2 v8 X- Y( a9 I

( H% b0 G! X7 H: b你們練到超人壓咩?????
4 e  d! K; j* A0 @, m如果連超人壓都唔識就咪出聲
& M6 `- e  }5 w5 E0 }* G# @
) {0 e0 I9 B$ L; l2 G8 M' |% d  M[ Last edited by 大優勢 on 2005-7-10 at 02:23 PM ]
) s0 W8 d. x6 u# m! ?0 ?請問 what is 超人壓
搵條女用對大波夾佢就夠夾死呢條咸濕佬啦,仲洗打咩...
愛死雷凱欣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果同成龍隻揪,你覺你會否嬴?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。