<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 渡瀨晶 at 2005-7-12 02:13 AM:5 Y" I: D8 u& ^* s' [- ?
閒聊幾句關於收會員錢 !!!
2 I$ E6 ?' J0 L& Y6 j其實大部...
7 i+ `  }9 ?2 z1 N
點解要〝頻寬-用者自付計劃〞 咁要有分先睇到d圖 ....+ D4 \: M% @; o- Y5 H6 a
咁冇分就唔洗睇啦 ..../\/\/\"
+ y) v5 n+ i* O, n2 `: u$ X6 W仲要用信用卡比錢 ...
6 f' `/ r( W  C+ `1 v9 d8 x0 b如果果係 咁我諗黎依到既人會係一日比一日小人 ...
有討論之價值既post
" G. ?# M6 r+ @點都會多人回同討論3 e+ F4 m4 r  B) d& U
eg.好似成虫同楊生果d
- J' I" }) K8 [閒閒地最少二三十人去圍插佢地, N; [' _2 L, ~, d2 d
另外雙生兒應該都緊隨其後; E6 W' @( ]1 B4 e) V
' K5 G5 z& N7 ~: E! }
相反果d圖,無野問又無野可以講
* B5 N# k& a% c' G- o, s: j9 f0 G頂多都係講d多謝,樣衰,好索,唔掂呢d意思既字句4 {. O4 b7 s1 E/ j6 E
up少d就呃post,打多幾隻次就廢事(相信有d cdrom會係咁諗)
; ^7 `: \8 U3 B& x: h: b+ ]少做少錯,唔做唔錯~~
相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜
5 ^! M3 s8 w- i: v+ G回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁
5 q" U9 u( ^4 c, g所以都好少回...
Originally posted by 丹山 at 2005-7-12 06:30 PM:1 D) I. y- L) ^
相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜- p5 W8 |/ ^- h4 i( y
回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁0 r- F; h% y; e* R, l2 G
所以都好少回...
3 \# s: v+ i( B5 N' o( F
嗯..冇錯! Y, s4 g, T( n
d ths呀good呀 好易界定為呃post
同意上述意見。我個人就會係d真係好正好正既就回,其他普通既,都唔會次次download完都回,再其次個d根本唔靚既就更加唔想回啦。) C5 ]: M) a& Y
+ A, P3 O* l% O6 S# A. I
而chat個d topic就真係傾閒偈咁傾,有時又可以回d搞笑野,當消遣囉。4 y9 ~4 B: x' `
; L( L: ]7 d8 S2 ]
睇過咁多人咁樣回應,唔知發帖者又有乜睇法呢?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by at 2005-7-12 13:35:
4 ~/ @& z! q3 j# {! o* ^1 |0 _0 t, O9 {貼相果d根本無乜好講,最多讚/彈下ga j...
2 k" e; O+ h/ V. V) f
噼啪你個o隆啲咚丫...乜EF都有花果山既人ge= ="
, w& i- C$ ?* r無奈ing...
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-12 23:03:. ~; J  T$ J  ]/ \
同意上述意見。我個人就會係d真係好正...
4 \$ X5 N1 I6 S  |4 A, E- p無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"
7 R& p0 o! d5 g; `. Z1 F我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
惟有說句觀點與角度不同囉!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:
' f: ?9 ?% K  v; n( X$ S
% J" c7 B: ]1 j無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"
8 n: R+ g, {7 |( W我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
# U3 X. V- f0 _5 q: w7 N/ z
呢個世界乜人都有
; x: J; P3 i1 M5 ~9 c再離譜d既都有
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:% Z9 _# E* l; ^/ M
' f- F1 N2 c" u9 s6 U% Q
無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"3 x% ?3 V0 O) \& B) f
我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
! W4 h3 _# D3 h* g) ]" W( D' O. r- w
. A4 N, |: k$ C% Q" D
冇得咁講既,兄弟~6 d& V6 d2 P- V" S
正如有d人好鍾意講野,有d人比較文靜,唔多出聲7 G( @1 g: u/ d: h' p
有d人睇完戲鍾意討論下劇情,有d人就唔會$ Z- j( }7 J" R  T0 p1 F& o' L
如果70000個會員個個都有野講可能反而仲驚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。