<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地細個作我的志願既時候...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yiphbmail at 2005-7-12 12:37 PM:. n/ E: H2 a7 A* m2 q! m
動物學家
8 m" \9 x. F/ b8 A可以走遍天下
4 G- I$ _6 E9 v/ @- O% ^乜動物學家需要走遍天下咩?死啦,真係孤陋寡聞啦!
2 d, z4 ?7 T3 y* c0 L9 |其實做旅行社咪重好?
細時作文就寫 做 乞衣
  `5 ^, j. _( N
3 |; }0 |9 E9 |, [- a! M而家未做到 不過快架啦
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 01:26 PM:
( C# K2 {8 z; G, Z. f. Z$ A  _細時作文就寫 做 乞衣
9 Z7 [: M" q) `1 {. a+ D
3 O6 {" C% l; R; E& o& B+ w而家未做到 不過快架啦
1 F* n' E, w& K) |( p
唔知恭唔恭喜你好.......
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-12 04:49 AM:% H) Q: v$ |$ k: D5 q
# R; c- X! K4 `( b! B

8 d, U. i& c. `5 {6 O細個曾經想做醫生或者做科學家(其...
0 q& R" W# @- s. e# L( p
我細個都好想做科學家,可惜上到中學就無晒興趣
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 01:26 PM:. N6 U2 J* M  N; {1 {; j
細時作文就寫 做 乞衣
1 b# \4 H; V& }$ B
  @6 K8 w" v) _8 c/ w  }而家未做到 不過快架啦
7 i" M/ `$ j- g4 E. T# T
都係自食其力呀!
1 |- S: F# O. r: }! j不過我八卦問下,咁果陣時你老師俾幾多分你?有冇丙你呀?
Originally posted by at 2005-7-12 03:58 PM:9 V3 u4 L1 H3 h- A- n
8 p8 ~* Q' l- @* M# w/ a" `
我細個都好想做科學家,可惜上到中學就無晒興趣
/ ]: d0 r3 \' i  z- C6 [5 H
同意,上到中學其實好多小朋友既幻想無哂,呢D就係現實!
我老師話我 都幾入形入格 有潛質 發左達唔好唔記得佢喎....然後仲埋我家長黎傾下 -0-"
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 05:52 PM:1 m5 w/ P; J8 k$ a5 a/ r( P. d
我老師話我 都幾入形入格 有潛質 發左達唔好唔記得佢喎....然後仲埋我家長黎傾下 -0-"
. a& Q, s6 K+ c6 `辛苦哂!繼續努力!支持你!
醫生 or 飛機師2 p1 t& B- c, O  d- C1 `. L
但現在都不錯,讀緊architecture
Originally posted by iad at 2005-7-13 04:02 PM:/ c8 p& S/ X4 Q0 l3 K& H
醫生 or 飛機師
  Z/ Q1 |6 S$ H/ x8 y5 H2 G但現在都不錯,讀緊architecture
6 F1 e& K) E! }* e$ a
接近!努力呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地細個作我的志願既時候...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。