<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oialansq at 2005-7-28 11:59 PM:( D  P9 r# u' I$ _6 h6 M4 v
好明顯
2 R7 [. s; B1 f# {0 Q9 {4 Y) }佢想耍我地
' K7 r: U$ t( k" C~_~ 係你地心甘情願ja...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
哈~~ 這就是出位的吹水貼??
! U9 q0 V# I; X/ p0 B2 g2 L6 `+ |( ^
不要笑大我的口了~~4 F+ o# D3 S% }6 q1 e, r
/ u. k; `. E+ v/ X' [2 Y! |2 h
我覺得partyjoy無聊得很~~
5 W* h# L# k+ U) r! h. M, N& L' ]: |3 S0 e
JCer兄,以上各位人兄見到有人發貼,就會好自然以正常人既角度去回應。這樣的話,有問題的不是他們,只扮有野但實情無聊到嘔的partyjoy! $ T) a" |4 x5 Y* T4 ^' F

: W( p0 b! L3 [5 L7 s這樣的話,好~~ 你咪繼續發囉,睇下仲有幾多人會睬你~~) r$ a1 F. A6 @0 I" T/ J# J

7 l; f! C% o0 V' U5 q  W$ g[ Last edited by gundamman678 on 2005-7-29 at 12:41 AM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by JCer at 2005-7-28 23:44:3 I5 r; L+ e, w: S: w
哦!!  我都覺得熟口熟面ka la, 原來係...
  M' n, }9 v9 e+ d( H! j* }5 I' _* ], Z/ c* C7 F
jcer, 我睇到一半已經覺得係佢 ~.~
我覺得打邊個都唔重要
2 Q7 X2 S/ W1 h問題係打既原因
( E: e+ U; u& O) ^- u
( R& _! n" r# A) c! l可能我咁講會過份* Z  j/ j; h0 O9 g5 j" }& h* ], ~
但點解打阿媽就一定過份?!!
& h0 ~' ?* t0 Z6 m# g7 m可能人地阿媽真係好錯呢
! P6 x6 [' k# U( q+ U大家既環境唔同
3 c3 U6 c- }0 p就有唔同既體會2 [1 L! ^4 A# E% x6 M( O
一個幸福家庭底下生活既人
, L* ]% `1 g( E! D9 v) Y0 t唔會明白個班少數人既感受
4 Q$ p' D6 `' }; i- b, `- x% i7 |1 D5 d+ W
就算唔講呢個case8 u* ^- W( r0 C- y) N! _
我都係覺得唔好一野就話「應該」/「唔應該」% q7 a; y# i9 ~8 i9 I1 b" e' Q
每件事都有佢既獨特性2 B/ U4 K. U# l' J
唔好俾書本上既bias影響自己既決定
我覺得呢個 "爸打" 有幾個可能:
/ |- C/ [# r% C, @" {( K' A+ w& g1. 無聊 兼有 被虐/被插 傾向. 無野做寫篇野 出嚟 做個機會 比人插
7 n" ]/ F/ E0 b$ q6 ^" C2. 話比人稱, 佢需要睇醫生3 b3 _" s, j# H# H5 c/ W) ?
3. 用另類方法發洩
- r/ S5 G( K9 m4. 想睇下亂寫有冇人理, F( z1 o; j8 D3 }( g* c$ x( s8 m
5. 做小丑引人注意8 O1 w1 x" y+ w7 K
6. .......! G6 j( r1 r5 B  Q! K% [" U' {

: `! k$ h3 U, N' ~8 r/ g除了睇醫生, 朋友你成功啦........  a: I* P" q: ]+ y& }: m/ \/ t# [

9 |3 V& E' {  c; P8 }+ c/ x(樂兄, 同意你睇法, 家家有本難唸的經, 不過佢都講唔出理由, 好難叫我地認同. 同樣, 我地都唔可以幫佢搵原因另佢好似好合理, 只可以用正常人的觀點去回應)6 b" [' V  C7 ?" |
5 i1 V: b3 f* m) H: }$ H2 u
[ Last edited by fatfatdragon on 2005-7-29 at 01:08 AM ]
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
佢有思覺失調
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-29 12:39 AM:! Q6 ?. O% }2 c2 V4 X1 a
哈~~ 這就是出位的吹水貼??
9 W/ U7 l7 b  j2 f" f# E2 g$ K
* J9 ?$ ?! U% i% v# Y0 r不要笑...
2 C# f7 I- P0 T: P4 O* U高達兄, #10 一出就係人都知咩事la ma...
& G2 {% K+ e9 x! s/ d5 U重要為了佢打媽的事要嬲??, L) N5 \% B! l& ~- n
佢吹水咁勁, 唔係出色的吹水員咩??4 X$ C  Y9 g4 u% F, G" L, }
奇怪奇怪~9 `" V' m! v1 A/ ^! X* p; ~
( 記住, 呢到係吹水版 )3 @; i6 M, p8 A# a/ v9 v
. }  u  i. k8 F
[ Last edited by JCer on 2005-7-29 at 01:17 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Quote: 9 q( d* F3 S6 N4 v- I
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 21:37:% j6 e/ ^2 e( C7 T% Q
請問若果有極大原因去打老母,那各位大哥有何睇法呢?  8 x! K! s0 ~0 q
5 F9 I: R; P* z/ C2 c0 ~& C7 Z, R
partyjoy 兄:
$ e& n" l! x8 F7 d! r你的問題非常好
$ S: R; C9 R1 f& v我建議你自己試下打老母,然後問她有何感受?
- N. A& K  I' U$ i- J1 s" R3 i$ U7 E跟住將她的反應 及 你的感受與我們分享............
, z" j/ i7 ?  X' n7 u( Z讓我們學0下野
老母你都打? 你仲係人黎ge?
打老母?!?!2 w7 b+ l+ ^1 z5 G6 ?
1 Z" r3 h9 h/ i4 ^# j1 m
不能啊,點都要比面佢地
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。