<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-30 19:04:8 M, [5 I! Y2 A% D2 @" o: T
% P% A7 S) z3 @; x
左輪兄您完全同呢個社會脫左節, 呢期最潮既活動就係"打老母"!!!
2 t5 s& J% ]- v, c& a
* ^; }9 @! a' i2 I% R" q9 i
呢家D年青人實在太潮......我諗我都係追唔上喇...+ I& j* b. j3 f. A5 v- a+ n
年青人有年青人既世界...希望佢個仔有屎忽啦~.~
Originally posted by research2005010 at 2005-7-30 19:08:: ]( M8 y8 Y8 v+ {7 g9 J) w# g- E
可能佢真係有事呢, 你地唔好玩佢啦
3 Q8 g0 t" F- q+ i我只係聽過虎毒不食兒...不過..有D人....唉~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-30 19:09:8 g0 g% {3 ~9 Y9 J0 ?
& ?% @) O7 D2 D# m2 r/ Q
呢家D年青人實在太潮......我諗我都係追唔上喇...
9 Q3 D4 [2 S& L( P年青人有年青人既世界...希望佢個仔有屎忽啦~.~
$ d- v2 V! \, `4 O
我都係咁話, 我想唔認老都唔得!!! 以前老師教我要孝順父母, 尊師重道, 原來係錯既, 簡直誤人子弟......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-30 19:15:% l* v" I' q" Q- a9 d& Y
1 S+ {) T! E7 V7 X+ `% p. L; [
我都係咁話, 我想唔認老都唔得!!! 以前老師教我要孝順父母, 尊師重道, 原來係錯既, 簡直誤人子弟......
: U- A' [; R% H) i& m2 }冇計啦,而家興新思想喇,我地仲聽呢D野,比人地笑嫁
Originally posted by partyjoy at 2005-7-30 06:46 PM:' W/ L; w! d5 \0 N: l
刻意賣弄性感有何看法呢?例如是朱茵
+ u; f; \4 A* X

1 g/ K9 y0 g0 g  L- A6 q. b! oit doesn't related to 天主教
7 {' ]& d- r0 v; `+ g8 d
! B4 @7 _3 E$ S5 w" b; TI'm not 天主教教徙 but I think even a whore can believe in 天主教 too.....
完全唔明添?
打老母都得,點解刻意賣弄性感唔得
also 陳法蓉 陳松伶 蔡少芬 鄧萃雯 關心研 羅慧娟   etc
賣弄性感得益是我們
, l# T9 E7 G1 a: B  C, t3 \冇問題啊
以上講嗰啲女人全部都係所謂"基督教", 不是天主教.4 m* Y* `, j3 i9 a
跟據無數所謂"基督教徒"所說(或者係 imply), 只要你肯講句sorry, 你做左乜衰嘢都會無事, 上天國喎.  天主教反而唔係咁, 你肯heartfully confess, 你都會受罰 (只不過係輕重的分別).
( Z5 @- V9 Y" R" l* e0 S8 G" M所以, 哩兩种信徒在言行上都會有分別, 除了那些所謂"基督教徒"外, 一般人都可以分辨出哩兩种信 芝士怪(jesus christ)的人.  K1 @( h# O' D$ K4 x. t& r
講到哩個話題, 我唸又會有一堆所謂"基督教徒"出來反撲....點解呢?  不言而論.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。