<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x1 q- t; P6 R0 Z* g% I
2) 倒王河
# Q. s- v6 s8 }; |' Z3) 大毒廇  V& ~4 Z2 q6 l  R" n- w4 A$ B
4) 霍中西! q3 i4 x  U: t% j/ s

0 _& ?" L- Z6 P, b' N$ X( L* u( P其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....6 [0 k1 k) k( ]/ S
呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....+ k! e" ?+ {( X* P+ C

& s& N0 h  V: w5 T4 Y(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
- g1 N9 t/ F  D6 k5 _- p0 r2 B0 S* p. ~1) 你 + x
9 W4 i3 j: M, G7 T' e2) 倒王河! T1 o3 a, e0 `1 L& v
3) 大毒廇
9 C+ i6 p% R0 h" R+ M. P2 o4) 霍中西- S' f, z8 S7 ]

8 b  `7 [7 v* a) h1 x其實想整投票個 frame, 但唔知點整
# }5 g3 K2 `4 N" I9 D答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:6 H  q3 b3 C9 n# D8 E
1) 你 + x
. g3 \3 F0 b3 H! H& B- m8 T2) 倒王河: R3 I; Z) c* ]6 r2 Z, o, E
3) 大毒廇4 E" ]! O1 Q5 L" A% k% |+ S
4) 霍中西* o: W* J8 v3 |! F& x
' _7 M2 B  Q- V2 b
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
+ r9 \3 P$ I2 GThere is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:. n: }  ~1 C9 G. K& f% X! _
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
& C8 K/ P7 p6 q  w+ a; V點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:- p2 D3 Y  \/ [% c) w5 @5 B
" m1 ~# [/ j+ ~2 s
點解唔妥成龍
+ {# W, ]" P# n& o# A6 L2 h$ z0 _0 O+ b衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:
% f* q) T' G% }, a% \8 G0 j5 ]; M- F5 S6 K' t0 U' p7 V
衰咸濕 =.=""
; P& a( D& n9 h$ s乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:; Y7 l& Y6 }. x, D% e* U4 T- O4 [
7 e+ G! S5 D* {
乜佢好咸濕架
1 ?( R% O* R( b7 q9 N/ Jd人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:3 [# _2 s. q. g' G- C+ H# Y- T
6 M' K+ {6 d; U/ `# m. z9 p
d人話o架咋, 我乜都唔知
. g( U3 U, \/ z
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。