<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x
( j/ L/ E; {9 Z' }2 I9 l  }0 a' _2) 倒王河2 H1 A# m! |4 r1 J* W; {, k0 W/ W* O
3) 大毒廇
3 q! B; E, D# [( c" G4) 霍中西8 M: b9 F  P8 M" ?

1 c% f% T5 P" F, C' @  s其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
3 s+ \- z4 r5 v, d* Z& y) Q呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....
2 Q# O8 [7 E9 C$ @% @+ {4 V* c& a2 \
2 s) o: P. x4 \* x(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
( i. v7 ~+ A% }5 w8 c1) 你 + x' Y" t% d8 `5 G. A! p
2) 倒王河
4 v# E' T, o6 C+ a# {3 D3) 大毒廇9 B# [  g4 Q7 G; |7 _
4) 霍中西
& I% ^9 p6 _; _- P3 {
9 e4 r: F6 l1 p$ x( `其實想整投票個 frame, 但唔知點整
7 `; e; n9 @8 \( H! S# u4 Y
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:8 u9 t" U) s1 R9 m( ?! [
1) 你 + x
+ p) R: r& c; u; @! w  Y2) 倒王河8 h: k6 K4 g4 @1 F$ t% A' @4 G7 ?
3) 大毒廇# B, N7 G- _0 t5 j: b. y
4) 霍中西
2 d' Y6 R% J3 c# ]/ w, q" w' c% i, b& C$ @* K" ~9 y2 R
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
& b! \& [3 O1 U; K; `7 _+ p  J" K' Z
There is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:( |9 }( V$ Z, J% Y9 Y. \# g# U
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
4 ?# C# f  t# }/ W6 S6 ]% H
點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:
/ B5 F% @' ]4 ]0 n5 e- w7 r4 r' e( v+ }& i% M* b6 W
點解唔妥成龍
$ K$ ~% \$ l/ {! l
衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:7 a! w( Q! g5 f* R% d" e
. |2 F: M! S9 a7 \
衰咸濕 =.=""
/ v3 W* f2 z' n+ G1 I1 _
乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:5 Y! H2 y$ b$ P7 ~9 |
, |& Z! w7 }0 \4 ~  c
乜佢好咸濕架
  Q- L# K, B! |
d人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:! I4 g# U7 n7 |: W

" s% O8 k6 s- @! u9 R/ P5 `d人話o架咋, 我乜都唔知
+ y4 r6 G6 Y. B* v4 v: {% L% a" b
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。