<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.
返回列表 回復 發帖
安仔什么时候...?汗...6 }) A* ~3 [3 G" }( N4 ~
是我,就两个都不选,
) c% {$ W7 M) a- r9 u/ z3 o# m( I- a因为,请考虑个人立场的关系
咁你嚟討論區托咩!!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-8 12:07 PM:3 ], u+ @& z  F+ p' [- M
我身邊絕大部份女性友人及女性同事,6 v* S  @% j! M" P% t1 A5 w
都最討厭此二人,唔知EF兄弟點睇
, D% [5 W, `) r( v6 f( f3 g: T3 A點解討厭此二人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-10 12:02 PM:
+ e6 O1 v" n" @) [, C1 N6 Z& _+ ^/ }7 K1 U" \( a
點解討厭此二人
, P7 T3 y1 j5 w6 j; `
% O% N3 Q$ ]* R6 ^( O9 r2 i# s9 e0 K" S; r2 i
一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計
8 ^) w2 D; P; \3 Q. m: b3 H0 a一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-10 01:40 PM:
; f  z9 l/ I9 h% J
/ t5 U% ?$ B, I! H7 Z! H( _, o: \8 G2 h

8 ^& m/ L1 ], \一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計
8 h' C$ `% J/ h8 a( a6 X4 h一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
3 j( i5 t( q3 a- r) c0 E

# C* B$ \5 X- U你話安仔扮喊,用苦肉計呀?/ n8 A$ K- j! m4 q0 U- l  k
幾時呀?
安仔新歌~
大風吹
Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-8-12 12:13 PM:
4 b" h* K. N/ {. [5 b6 P8 \: B! R7 |9 \7 I: j3 _% S7 s# E% x" ?

) c' _) s3 q8 g$ K1 e你話安仔扮喊,用苦肉計呀?3 l1 R3 R3 l3 ^9 z) L, h6 B! L2 X
幾時呀?
+ W# Z3 B0 ]. Y. i) r
# |' {! H4 u/ q  N1 x
你冇睇電視咩?
* b) u2 T8 S4 U  \- g; C佢自己開小型演唱會又有,- i% b; f( R1 u1 t4 h
曾志偉訪問又有,張美妮訪問佢又有,
$ \/ h1 N# l" O9 v上次大海嘯人人話捐款,
* I2 O4 c' t& ^佢响電視叫D人話:
, g' p0 h: [) \0 N% i你地買花嚟睇我呀,唔好買花嚟睇我,你地比錢我得啦!
0 e7 C: Z7 w9 t7 s, ]6 J9 I* Q你地搭的士嚟睇我呀,唔好搭啦,你地比錢我得架喇!, g0 }) h; i2 p7 S
人人都呼籲捐錢,係佢特別D,, [" |2 e. i; z
以為好多人想睇佢咁.
Originally posted by 唔講得笑 at 2005-8-9 12:08 AM:5 W4 A' |( K4 F* c1 p  F6 Q8 X
憎謝停瘋多D
8 [+ f3 B! _' V' ^8 u6 x
係係!!
謝零檬 手車好勁~直路王~人又靚仔
* K+ c$ q7 {0 s4 S7 ~, X' B 訐志安 唱歌好好聽 有好喜歡影相% ^, u5 z0 b2 l3 t' I
兩個都咁好唔知點算
Originally posted by kodak at 2005-8-8 11:51 PM:7 M( m% n6 w6 Q( r. _/ o% O
lemon.......真係頂佢唔順.....+ e  x+ {' f8 m0 R/ w& w" I% [" D

( N4 c& s( [( T3 ]; m
2 U3 {3 s5 E" @9 n9 w最like用女人黎幫佢做promotion
" Y! A1 j9 b1 M$ }
# M8 B& m/ n) C  a似乎安哥比較鐘意用哩招,lemon o個o的係唔想俾人知,只係俾狗仔窮追不捨6 N  @( `8 l9 w1 X' r
而安哥o個o的係自己講出o黎,上台攞獎又借o的倚講,電台訪問又講,講到冇人想知都仲要走上大飲茶講;o係大街大巷同韓紅激吻,驚死冇人影到咁;因為咁樣佢今日先會越來越唔掂
最憎謝停瘋,唔弟得佢咁靚仔,溝咁多女

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。