<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-8-12 08:37 PM:' x0 u+ h: s; k' I# b5 j: t8 t
) M& B2 P" L/ c7 [" S6 `6 s
深感同意,但真係年齡不拘嗎?
9 |3 t: Z5 C, c) ~7 Z, ~/ @5 u0 ]9 [( G) l# v( ?6 P6 B" R& E, P
[ Last edited by jublio on 2005-8-12 at 08:41 PM ]
% X6 M, K4 {! y* |5 i. H
  o% U* O6 H! S; `7 }
年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
年齡- 25 歲以下<---- 17-19... 我自己都係 around that age.  I like people with more mature thoughts.
2 ?7 D+ g4 X" U2 g身高- 唔重要<----- not important, but i like girls with longer legs
4 c# B- E5 w5 @! P: }胸- B Cup<------嬌小可愛, 但太小又不可愛1 e  y. \: ]- s. r+ e
腰- 24-25 吋腰-----太skinny 唔好,  太肥唔dim
) x3 R# F$ F$ u屁股- 我覺得唔重要<----no comment7 _6 G2 }9 K, }& E  K
總括- 樣靚身材正<------ perfect
Originally posted by Rika at 2005-8-13 01:08:
% ]" b% \0 g" Q& u2 ^) ~: a9 `& [4 X& S( i7 Y. |1 N5 l
  d: s. m3 i1 Z* i
年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
2 `, R' m/ p, h
# L- N# C  k) z( U 三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
咁多人覺得身高唔重要,咁d model 要咁 Q 高做乜春?
Originally posted by jublio at 8/13/2005 03:35:
/ Y! ]$ |3 v0 ]: h6 ?# q& q: B( j& d4 u' W+ y
& Y3 X, U+ e; j
三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
7 g: q7 n2 P5 i+ b/ K) {% f9 Q
+ ~% R: P5 x: |; g
+ h, o1 t9 s: N$ W: P0 W$ C完全同意 ufo jub jub,  我覺得樣和年鈴是兩會事
4 @# c2 B3 Y, G% w3 X+ B1 q老不化表唔索
Originally posted by jublio at 2005-8-12 03:38 PM:+ s: X1 ]6 w8 e( M4 F; D
請 o係年齡、身高、胸、腰、屁股&總括中,各選一個
4 ^$ m, Q1 `8 c% m5 D" y- \$ g0 ?
選項較多,希望可以全面 d
' R/ Z1 w& @4 S* M+ W$ X/ ?; `! Y; X) j, s* F
或者可以一講個你認為最索 o既 女出黎聽下
" v% a- \0 M3 ?' l
我来改一下& h: I5 P% z" j/ Q8 t
我觉得1 C, J  s+ z4 e1 c
年龄:18~35,30太严格,而40过头了...) W- H* ~0 A" l
身高:160~175 大部分中国人都是在这里面吧
6 k  B1 Z( i; d# A胸:B~D,乳牛级的只能偶尔看看
) Z1 n5 f0 ?1 J3 W; [6 J腰:23~25,基本可以接受+ {0 `' ]  H% `: {9 D
屁股:不知道,严格来说不是那么重要的( @6 d) [2 t# `/ }6 d5 p& p5 f
: s+ n4 y+ g9 [/ Q, ^- X8 R
还有,索不索的话,和此人当日的造型,服饰有密切关系
) ~( v) {. h+ B0 f) i* A+ o按楼主的设定,TVB花旦主力中根本无一人索,总是有项目严重超过了,事实如此么?
樣靚但身材唔正,我都覺得索
每個人審美觀念都係唔同嘅,好難界定!$ L& R( K, V% W
就我自己來講D女索唔索同年紀睇冇關!
) U: J) [9 B6 _8 Q" m只要睇到有女令到自己有感覺嘅(心動或者起機),即咪索女囉!
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
样漂亮~~``身材正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。