<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!& U% O0 R, v# R+ G; Q
佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!
. P$ d! s: d! k- h0 v1 g* K; X9 F! a* j
記得中一果時度高磅重:( h. v- ^2 V& n, A/ k
180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!
1 |) Y# H, }/ W! _後尾我決心增磅,食多d同狂操體能% a# H+ h! w9 w/ g* F4 j
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶1 m: J) V, c' h) W: {/ U
第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左
$ K) B$ f$ E0 Y7 I之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!
6 P( p5 C6 F% [+ t  }! J到中六IBM先見得人(用左六年!):+ J8 H' q( S1 G+ h2 r
184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!
! r6 q" J7 |; `/ |- S( w- o+ F5 k' P
(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm1 _' \; Z4 j8 Y' u2 I7 h5 }; G
中六184cm. f9 N/ o0 D& s* U' t. g  s% R
7 c8 Z; Q# _4 v. s/ V) f3 j2 k
@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:# J2 x/ o" p2 _; K0 a1 n3 a
中一178cm" b$ P) s+ l) Z& z# R* {. w% I
中六184cm
7 v. _; T6 e8 T- A0 v  E. O/ L* e% X( |8 d& c3 ^7 l
@@
1 l2 h' [/ \2 z1 V& e5 T$ d你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:$ ?3 Z" N# V, ?2 A4 s
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
6 V( m+ V, s! J- }2 S. G+ c果時以為180左右夠高,唸歪左.....
: S* J: \! B' P6 @2 u2 n! g* ]+ h) h驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:
! a* {& O! H* T: s! `
1 r" }* v  T0 ?6 s& B果時以為180左右夠高,唸歪左.....
- R6 b9 v" L& r驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
' u2 D1 D5 Q4 Q5 Q  R都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:- X' s; O7 C: \0 |

U: H7 W! H2 v& Q; V1 B都冇可能啦
. {0 `4 N6 E) b! R# r+ ]8 O
why?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:0 y- I3 V) c0 X- x
六年最小都高20cm啦 ~_~
+ F) |: Z& K3 S( F5 s我咪應該198?
' J# a9 A. v8 D我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:0 |& S* r4 Y  y8 k8 h1 s
6 H' \2 x- c8 j- y0 x
我咪應該198?
" O' L8 w, M+ y# _0 Y! ]5 z$ z我同齡果d咁有一半過2米?
! e* W- K3 r6 m! e' w: S唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。