<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我以後都唔會再落d啦!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
各位朋友,算吧啦.........
! y  `4 R6 A. `" i" X: E: t+ ~各人有各人的看法!7 Q. U6 c0 M! Q; X  `
有人認為自己係 "差人 Gameboy"(差人鍾意玩佢 or 覺得自己好啱差人玩)- E# h- i8 D' Y  j( T2 i( H
由佢得啦!' @( @5 n8 g8 C9 W7 a, y8 y
始終,話不投機半句多!!!
- q' _2 N" E8 l9 ^
3 C: Z: Z8 s. L8 b9 F: F1 h如有冒犯!望各位朋友見諒!!!
  N4 U+ k6 G- V0 J, U% a" P0 i: u  L) j/ z% d9 y* _( D' F& }
P.S. 我都好鍾意玩 Gameboy 同狗!' ?* d& V0 _; i% a5 Q/ p- t
但開工時絕對不會玩!!!而且人扮的更加無興趣!!!
一隻手掌拍不出聲的!!!
Originally posted by HansChan at 2005-9-2 15:39:9 X! L+ |% F3 k9 B' n3 z
& Q( N5 ~2 _- L+ z! Z1 h
1 P. ]: u. |" Y6 v! T1 k. J- p
你咪就係造出問題既人囉!
$ {6 E( C8 f  V2 F: g# E/ O你既性...
5 I6 ^4 Q  G( P, ], b
6 i$ A  e& n/ T9 f
請你冷靜諗諗,以下的話我如果講錯就對唔住,大家都是對事不對人,希望分析事件。
# P0 I: V. I( J2 V  ^! q1 j
+ s. k5 ?' m8 L' E' a3 M請你冷靜諗諗,你對住我地唔識又未見過的人講野,你都『死差婆屎忽痕』、『契弟』、『挑』、『甘死仆街』左一句右一句。 你做我你信邊個?  你想人信你本身無問題都幾難,我可以好肯定當時閣下的態度好極有限。 無端端差人搵你地來玩? 人地真係咁得閒? 人地又唔識你地。3 u1 _- P7 N; w) K+ J3 J& B

" K4 \7 @1 `, I. X0 J一個人是鬧唔成交的。 如果你『林 jei jei』,佢真係想『吋』你,你無反應,只有激死佢。  但現在我見到的就是你好大反應。
. |/ C2 y! a& i- R$ q1 j& z% e2 y' n( K
所以我先叫你自己檢討下自己有無問題先。
: V5 _8 P, M( ?+ A4 N/ T+ p2 t7 K0 h: t0 d- j+ p
如果講錯就對唔住,如果我講錯就當我無知啦。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... checkmodpost=569628
/ S5 F2 E/ r1 e8 A. i請你o地講時講, 但講唔好用粗口 =.=") r" u- J6 a2 Y& q+ R
/ L9 `* C5 T) M3 H1 {% S$ t
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-9-2 at 11:11 PM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-2 23:10:
+ E7 C. B# h( g$ O7 m( o: s3 L[img]http://www.26fun.com/bbs/atta...
: Q$ z* b5 Z, j; |. ?$ L8 I
6 l. o+ i. ?, _$ `& H支持,講粗口本身人品好極有限,仲話人對佢無禮邊有人信
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-2 11:14 PM:. j) [5 |$ K) a$ d6 d
7 d: r+ N. V' L$ F2 j! r

6 N2 K8 g; p7 `支持,講粗口本身人品好極有限,仲話人對佢無禮邊有人信
  P8 t) {/ X) B2 P
正一偽君子!
Originally posted by HansChan at 2005-9-3 00:43:
8 {9 H" G! e1 ~# H6 ?  ^) u& ^: v7 Z" g: Y! a
正一偽君子!
2 i, G" W( P  F: S
7 V3 V  y6 {$ V
0 d; f/ R6 W# @; Q6 x
如果講錯就對唔住,如果我講錯就當我無知啦。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-2 11:07 PM:+ E5 c# P, u+ p6 O) v

3 h2 o6 h# W& y) d4 _# N+ ]( Q$ ]0 c! c& L/ }+ e
請你冷靜諗諗,以下的話我如果講...
+ Y" k2 l+ _2 a0 R
對你啲封閉思想, 下下都父權主義, 我亦冇說話好講!
, M% A; k6 j& O4 e你話我態度好極有限, okay! 你哩句說話已經屈緊我! 要檢討既係你自己!& d) o) w( p7 _
照你甘講, 下下俾人吋就啞口, 甘就叫道肯高.....你都幾"於腐"!!(我文化唔好, 係唔識寫嗰兩個字!). H0 g8 K' ]) v' m7 a# c$ J
我就會睇下對邊個囉!$ f6 A! N0 a8 e9 }
我都講過十九幾次, 態度好既差人係有, 而大家亦都冇需有咩態度唔好!
% D) E, ?8 d- I. p而就如嗰個死差婆(我係甘叫佢o架喇!!), 我見佢同我朋友口角, 我唔通當睇唔到喇喎! 我行埋去問一聲做乜事就好唔正常同唔好態度喇!! 佢一句頂埋黎話個仔唔係我既我抱住佢做乜同去邊, 佢態度就好好同好正常喇!!! 甘我應該呢乜都唔做, 佢繼續"鞋落" 甘就最岩喇!你啲分辦事非能力都真係好有問題!!
9 \' y- F" ~0 Y2 d* D3 ]) c0 m或者唔關你分辦能力事......係你個人夠盲目!!
) n$ t5 Z/ w6 O' b我講, 唔駛你信! 你唔信咪唔信囉! 甘多攻撃說話做乜? 冇人要你信喎! 你走出黎把鬼咩!8 `$ I0 `1 N9 p( U- t

- c4 z5 e- Y. \3 M, D[ Last edited by HansChan on 2005-9-3 at 12:57 AM ]
Originally posted by kerberos at 2005-9-2 08:12 PM:. D4 z7 F- [: b: ^" f6 R  [( Y9 N% t
各位朋友,算吧啦........./ y: j8 v0 j' a  p0 w: v) h7 H
各人有各...
8 T6 T1 U# V7 t* S你講嘢又冇point! ! N1 r; `  [6 W
只係defend而冇有力理由!
6 O( G- H1 G. J+ o你仲走出黎無料做乜?' p5 w, |  ?( v! @* J  Q/ R
) q. x& W; t) N6 h2 @
[ Last edited by HansChan on 2005-9-3 at 12:55 AM ]
Originally posted by HansChan at 2005-9-3 00:52:
+ [& a8 W) `9 ]2 [8 W, f4 [1 E0 V& j  S$ \& }3 I
對你啲封閉思想, 下下都父權主義, ...
3 [- c. L9 ^  e; j

- F' S: ]6 a* H( \1 X" H都話如果講錯就對唔住,我講錯就當我無知囉。. U9 B/ z0 C4 C5 o* s5 A6 y

! k" [0 V% F" `. |. q9 |# G不過最後提醒你,係街同差人玩分分鐘被人拉,尤其是你眼中的壞差人(我同意是有這種人,不過現在唔多),隨時拉你行為不檢加阻差辦公。 你自己唔著數。
6 y3 L- n  E9 k: i" q$ t& K  b# f3 z1 x; X" j
其實被人查,身無野,查完咪算囉。  咁治安先有保證。  差人唔做野到時又話人懶惰。
佛聯會
仲有!; i  Y: R6 _0 J6 h) P1 k
"挑", "死差婆", "屎忽痕"唔係粗口!!- |* w1 @& x: T9 v
"仆街"都唔算係!(若一定要話係, 我講句sorry......好辦事了!)
# ^3 {4 V* v, }% v+ |2 D9 r, q' F, V' i- U3 ~& ?( u- A! T7 @
(sfc兄!! 此段唔係反駁你的! 勿誤會!)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我以後都唔會再落d啦!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。