<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 原來佢後母就係兇手......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-2 12:52 AM:
% @# Y* ?' v1 h$ l& Q2 l個老豆一早話佢心裏有數,原來佢真係一早知既!, P4 }6 ^8 y1 p9 t

T+ c* _0 z+ ^( l* |' @/ v+ g. I知又唔早d大義滅親,佢想個仔還唔到個公道嗎?? 正PK!!
; D1 a! l! z' y- T7 p3 V3 a% A9 m$ m9 X) x
% I3 S% ~( ?+ T0 u
咪係呢D死PK都唔知點做人老豆,個仔被人斬成咁都唔出聲
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
佢咁做影響左好多好既後母既形象囉! 而家呢個年代,好多後母都辛辛苦苦努力咁去建立好既關係,但呢條八婆做做懷晒個形象! 人地以後一聽到"後母"就驚啦!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
就算條仔幾曳,都唔駛揾人斬佢嘛!% I7 C; e& b% H+ [) S" n# W1 W
叫嗰個心狠,做嗰個手辣兼戇9,
. _8 Q0 w$ O  D, I$ E2 ?  p做老豆嗰個又冇9用..............唉!悲劇!+ W- B$ F0 O0 @/ Y
2 n% [. }* Y! h; O1 u
另:gundamman兄.有D高達嘢想問你.
/ K, ?- E, K% v/ f/ A如方便的明天12:00你在EF嗎?模型區我開貼問你.得嗎?
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-2 11:37 AM:" s1 H! v) J& I0 l
就算條仔幾曳,都唔駛揾人斬佢嘛!3 J# b2 N# c" p2 E
叫...
1 ~. ~2 r: w' h2 J+ ^/ x% Y
" |) |7 @+ [; h- U; K" X% }應該係度~~ 有高達傾我就最happy啦~~ YEAH!!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-2 12:01:
, C3 L) @, p- I! T+ i$ P: r! u" f5 o9 _% M- y* o: C! ?
* o6 |2 s+ r/ ]- \8 E# Q
應該係度~~ 有高達傾我就最happy啦~~ YEAH!!
7 ~8 E- D1 U5 G

4 I& a# v4 J9 I4 L1 v7 R0 @
+ E  d0 r" I1 ?: B& m4 S原來gundamman678兄同史兄都鍾意高達! V我都係V
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我係高達迷,不過知得唔多,要請教高達的高手.
Originally posted by sysykiller01 at 2005-9-1 06:11 PM:0 F& S+ T1 V( G4 \- d. B2 [
連七歲都斬
( t+ ^$ W: Q& L& \' `/ r實判好重
% e# |8 x: N: {8 f7 n* K2 [/ F實坐番十幾二十年監...
: o! A! [0 Q2 f& A3 x3 J1 Z- M8 q) F" F" L" }
; J7 B; ^$ C  Y5 J# s
香港法例嚴重傷人只是坐幾年8 i# e! E, q" j" n8 B
而且佢只是買兇+ h" c8 f6 A+ H) d
刀手可以重坐得耐過買兇的
1 q# o6 O  ~; l, y9 N) z1 Q. ]3 G減埋d假期可能坐不到3-5年
: [+ l/ r9 P5 A  c
" ?3 V0 S$ d) d" X
9 o$ r% s1 u" D. ^殺人犯如果行為良好都係坐17-25年
我就估佢坐7~9年
Originally posted by at 2005-9-1 11:59 PM:, S; Y. L% l2 h5 ]0 O: t
佢(繼)老母 梗係諗過咗龍, 以為賢仔殘廢自己生嗰個BB就得寵.
: B  a  ]. G* k唉, 可憐的賢仔, 可憐的繼母.
  s/ h' n' r" T% @" r0 d最可惡的是落手那兩個變態佬.
( f' l6 P3 Y7 b, o$ L  ^其實,我覺得佢繼母係頂佢個花心老豆
. [, ]  `5 o9 {( [1 [所以搵佢黎出氣...女性是情感主導的動物
, C1 K6 f" V* d往往會諗過咗龍...6 S/ N* q2 L, N# |( \# u
其實佢繼母先20歲,係入世未深先以老豆溝到同諗過咗龍/ `/ I# {' O* j! o" u' y7 B0 e
佢所有青春會無曬...為咗負心漢,真係可憐...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-9-5 06:30 PM:
3 U1 X0 _- c, w6 t& C& G/ P7 N! O, a" j. T3 x( N7 ?1 {
其實,我覺得佢繼母係頂佢個花心老...
" u( }* f4 k/ [/ N. F1 W+ _
" m1 i# _+ h2 M! q/ M$ x. y$ N% X2 i
咁咪 斬佢老公囉....何必個細路出氣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 原來佢後母就係兇手......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。