<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » e家你身上最貴重的家當係乜野
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 12:51 AM:1 o. `/ ~5 j3 P4 R3 U2 d* _: L4 P
, U8 q8 |9 P0 l# W+ D3 u
勞力士金銀潤Boysize鑽邊羅馬字:cool:
* N9 \, @; ?0 @/ U- _6 `" y) q; m: J0 x四腳會送的,哈哈' u8 E% t5 q9 M' W6 ^( |) `
我最貴重要係部電腦,PS2同埋yumiko啲野= ="....我冇咩野值錢的....= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-3 02:19:
% J6 e+ V( m& j; |3 ?& ~. p9 g2 B! j4 _* h8 \6 O5 c, i6 b
四腳會送的,哈哈. m" {7 n* D* h& w. `; q
我最貴重要係部電腦,PS2同埋yumiko啲野= ="....我冇咩野值錢的....= ="
4 o1 _5 K- b& ~$ o2 _# Kab仔開學未?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 02:21 AM:) F+ r9 m# k4 _8 \" O9 \& c

3 O5 Q! K+ {' h+ S1 \ab仔開學未?
  \, B+ ]0 K+ U
冇讀緊書果喎我,遲d去參加d課程攞返個中三學歷再進修下,岩岩好下年9月再入正規學校:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-3 02:24:
. E1 y1 L( y, L- M. C5 C, @8 j9 ?* W+ ?7 \0 ]: c
冇讀緊書果喎我,遲d去參加d課程攞返個中三學歷再進修下,岩岩好下年9月再入正規學校:cool:
+ C5 C5 p6 i6 ^. R1 b
點解唔讀書? 我後悔緊當初唔讀書......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 02:27 AM:' I) Q; l; x( a/ w/ I, h- N
: Y$ s) s9 n% I  v
點解唔讀書? 我後悔緊當初唔讀書......
# \5 U% q. U  \. T/ {0 E0 \係學校有事發生左囉以前,我依家都係後悔緊當初既選擇錯誤.....
3 R1 {. T9 I9 K& A6 q3 ~睇亨少你有返咁上下學歷啦下話
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-3 02:29:
4 ]# a% Q9 }# Q* j& b/ f( T0 r* W( O* l& s4 z: C7 I
係學校有事發生左囉以前,我依家都係後悔緊當初既選擇錯誤.....8 Z0 N& u8 y. q0 P
睇亨少你有返咁上下學歷啦下話
+ T3 x4 _0 ~5 p7 g6 r2 m( X唔好提, 當年去美國讀書, 因為比人捉住在校園食煙, 谷鬼氣, 唔返學.......
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 02:31 AM:: i6 N+ B+ x4 ]3 q9 g, i, i# E3 V
7 b; k# A1 E- U" {
唔好提, 當年去美國讀書, 因為比人捉住在校園食煙, 谷鬼氣, 唔返學.......
2 _- P4 a- }* Q# \! L4 |哇,點解唔返呀........
1 T/ e) s. Y' x" D; s/ z2 h9 K我細個果時我老豆話送我去美國果個大伯度讀書......我選擇左唔去....." v* l3 g. |8 X3 d% J3 n
搞到今時今日想去都唔得= ="......7 p* t, r+ ^# T" v/ H
我記得911果時我老豆都問多我一次我去唔去,我竟然答.....我驚拉登.....好白痴
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-3 02:34:/ [; z7 a& O+ C7 X  [; \8 ]6 i
$ a/ F8 ]  g/ S2 \
哇,點解唔返呀........
+ D' I/ ]5 F1 o: `7 p+ k4 l我細個果...
$ ]" G  s8 p0 Y2 R/ E去見識下都冇壞, 長住就唔好啦, 我有居留權都冇返去!!!:cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 02:37 AM:% t8 w1 s" s7 t4 [

# g  ^* d3 Z% {. c: Y4 c) k  c去見識下都冇壞, 長住就唔好啦, 我有居留權都冇返去!!!:cool:
8 g! Y+ j" e$ _" W7 d( M9 @: W' {
係呀,我就算去都係讀書,唔會長住= ="
摺吧啦
我個紋身
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » e家你身上最貴重的家當係乜野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。