<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以後都唔用"飲管"飲野啦!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 笨小孩 at 2005-9-3 11:15 PM:
! ^& F7 z: m7 i) ~0 z# H( O7 ]8 o* V/ r' D
1 s( N! c" B4 }8 [9 h

# K, J% U8 l0 {: B8 \咁第一支飲管你點處理佢呀
2 d9 E$ C* @' W8 ^* C! Z3 E* Q1 y$ a& L, s
放番落去?
) T' n4 a  O2 P# J! M
% `2 A9 e% `/ d  J# n! Y0 j1 d[ Last edited by 笨小孩 on 2005-9-3 at 11:21 PM ]
/ m7 d1 U7 R$ l2 k$ B( @
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2005-9-3 11:53 PM:
; o: [" `% p, y! [6 E. q. H# Z7 l$ O: N
# G" e: @3 W. y* M" [
* i6 K$ h/ s3 I3 |( Z& @
: @8 p& ^$ N, c, T, s: m企你後面果個就慘囉

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
嘩, 放返入去?????
& O9 n1 {' P9 O# U! {
8 V7 P9 N, L: \! Z敢你地有冇 'new'完牙放返支牙簽入牙簽同入面嫁???  我寧願食曱由....
Originally posted by easonwing at 2005-9-3 07:47 PM:; c2 {5 L' S+ o9 |+ c
- b* ?; }' E+ B- B6 w, {* o
你之前係唔係有玩金庸online嫁=.=???你個名係login number=.=...9 w, P- K2 ?* I# ~/ R; I! p5 j8 q
間野係光輝圍
9 k/ h% N6 b/ q, U/ d& Q5 e1 E
3 V) ^% {; @% B: @0 d: n' f! r) }! ?! W3 }9 M9 M2 m6 O
係唔係天橋落樓梯,停車塲隔離嗰間?
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-9-3 11:44 PM:! I! j0 w; U8 b0 C( k
我有單幾重想嘔.....
# A4 |) R5 K  v( s0 y2 z4 Q2 S8 v" o$ s) J+ C$ l: M
細個果陣食牛肉乾....食食下掉咗落地....執返....放入口....頂...係隻死曱甴...[冇帶眼鏡執錯咗]
8 Q4 Q- I) V+ d' ?* r4 k2 V
" j8 Y3 u! F5 S
( R& @/ b" ~. `# Z# j
硬漢兄!曱甴定驚呀
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
位置响邊我係附近住!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by d228216 at 3/9/05 23:44:
1 x, O/ y6 ~6 e我有單幾重想嘔.....3 B# F( o+ w0 S( V
0 P- \4 c1 [. z" M; h- V
細個果陣食牛肉乾....食食下掉咗落地....執返....放入口....頂...係隻死曱甴...[冇帶眼鏡執錯咗]
1 q0 b7 o' J7 l0 d$ g* T4 c- v9 m嘩.....你都算攪笑啦,我都係最多食左掉左落地被車'顏過"嘅山渣餅咋,無你咁刺激!!!
唔係ma執左隻蟑螂黎食@@
Originally posted by 446622 at 2005-9-4 04:11 AM:% g3 c3 q3 q% C' U

4 c, \4 r4 K0 P: ^6 P1 Z' H嘩.....你都算攪笑啦,我都係最多食左掉左落地被車'顏過"嘅山渣餅咋,無你咁刺激!!!
5 q, g- L& q+ t3 R0 O7 L
係點嫁=.=??
以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-9-3 07:22 PM:
8 q2 @% G1 [! T我今日係街買左一罐寶礦力飲,個老板比...
1 H- g  }) N9 \) F& v- G  j# \, g. H) d
哈哈哈哈哈!!!!!!!!!
3 R/ s# n2 j2 y; Q: D超能恐怖,俾著我我嘔能到西!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以後都唔用"飲管"飲野啦!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。