<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此
返回列表 回復 發帖

有無愛狗人士在此

我好鍾意..
% d. o" {4 u+ H
& c8 J$ t4 D' v$ I9 `5 U, X不過屋企人唔鍾意, ?0 `1 X- b8 e2 U/ F* J; a

* w- |0 f1 @! I( s' B+ |  K所以成日過人地屋企-.-+
/ Q* u( W! x4 ?4 a6 Y* j9 c3 D) p7 x0 [
你地有無試過咁

320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by Karny at 2005-9-3 23:41:* o4 C4 U+ }; T7 v
我好鍾意..
* j' y  t" ?- W  k/ E
/ X1 L$ ~% P4 b3 c. Q9 f7 [不過屋企人唔鍾意
$ A/ B& j- [( Y" A# @; _) J
. ?# n+ C5 A9 ~8 s& Q所以成日過人地屋企-.-+4 t2 a; m7 Z8 k6 c- g

4 J  ?7 l8 E9 N  e/ t4 H+ L你地有無試過咁
- f: i, h1 l+ `
! b0 ?$ S! o: a5 h& ~" F
我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-4 12:13 AM:
$ h. ^7 ]( M& j. w- L5 R$ J; b
- M+ p& g3 N1 M2 ?5 C, o9 O7 e8 l4 H/ ~4 _
我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
. ?. z% y; s3 X+ j0 g点解唔揾個鍾意狗的老婆?
我鍾意到不得了!
. p2 G, i3 p9 v, K9 y$ M! A此乃小弟愛犬

640 x 480 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:) v* R4 S- J* I  c3 b; V  r2 A- C
我鍾意到不得了!( f7 b. G2 o" u' ~
此乃小弟愛犬
: Z- |; S- v9 i
幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:15 AM:
! ?7 @* Q- |3 E' a5 f! k
6 j8 H4 [0 ~' \8 I+ J幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
8 i) x" R$ m! T( G
dei到不得了,不過依家肥左,似我
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:
. J# _. Y# ?; F+ U我鍾意到不得了!; }2 d" A3 I5 W) N
此乃小弟愛犬
  j8 i0 h( ~5 M" H0 y9 X
幾大隻
$ @8 k6 Q& A  @" T
) h8 n$ @6 |4 e* a好似好細咁既-_-
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:16 AM:
9 w) r3 k/ I- f3 C4 d. P* |: v; M5 z, o
dei到不得了,不過依家肥左,似我
3 I5 U7 ~! `3 D% a* |要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:
8 i) U% Y7 R7 H6 \$ }1 `
, P4 {! e7 x2 i. L6 N1 p要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
5 S  K' i3 l! O, ?狗有心藏病好難搞/ @" N1 J. H( p9 P* f( Y

9 Z) w" S  R0 z# `$ |. U不過佢果隻都唔算肥
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:
9 b$ ]5 r6 @+ T& _* n4 ^5 |+ X
* P- b" s- u$ V要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
9 c. M( e2 V, u同意!我都就有,飲食都要好小心!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。