<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此
返回列表 回復 發帖

有無愛狗人士在此

我好鍾意..
( y, f) R( j, v; l
: L/ B. N# T) F. `不過屋企人唔鍾意4 V. ~! Y$ U( {8 R2 K5 ?

- P/ R# v: P. l. E$ ~0 k& g/ X所以成日過人地屋企-.-+
. G3 P# y& t0 a' C: o9 M6 v3 M, u* y, M7 @- P' k$ {
你地有無試過咁

320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by Karny at 2005-9-3 23:41:0 j+ i- g0 g, Y/ p( [
我好鍾意..
: E7 F9 i7 T6 I0 G( o
5 l% ^& g' u8 x+ y3 z- D; ?+ w& ]不過屋企人唔鍾意+ U( G" {) S: ~

5 l. a" z7 u3 J6 R3 T) s所以成日過人地屋企-.-+
5 w+ X4 W+ \) ~, f8 ^3 t% [5 v; @; `; o
你地有無試過咁
- @. w/ j5 F2 Y) o
; e- Y5 l* Q# C9 _
我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-4 12:13 AM:! E: ~$ E3 `5 W% Z# O8 f) `
9 k7 {. q7 q/ D* s& _; }' ^

, m: @# G1 c2 E. H我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
0 p, g- ~9 Z! n/ e6 w
点解唔揾個鍾意狗的老婆?
我鍾意到不得了!& [2 s. \! }9 n
此乃小弟愛犬

640 x 480 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:
! R% N3 q# u; N- f我鍾意到不得了!
: o1 S# i2 B1 j7 D2 B此乃小弟愛犬
9 U4 J- w& C+ j+ g+ h幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:15 AM:" r. O# G1 R7 [0 l7 |. w: H
, v  z1 p- l# O" j6 ^
幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
! ~3 i! M' f6 d- ]) `1 E; fdei到不得了,不過依家肥左,似我
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:5 ]# g6 P' ^2 L% a
我鍾意到不得了!. H, Q% Z1 z( X% D% ]$ o# ?
此乃小弟愛犬
2 Q  y) w* E4 }1 w# k- Z幾大隻  W/ R# D: ]8 q" ?9 _! _% b- l. r. C
5 r; u. I' J4 E
好似好細咁既-_-
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:16 AM:9 W% n; E& V) ?- `& _( f

$ D# {5 b8 y: [: T* Ndei到不得了,不過依家肥左,似我
; R9 T- _0 \/ g* _9 f5 u要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:
' E- e0 S# d2 W9 ]" f# r! J: S, o4 k- c( K+ c2 i* u2 }1 o0 H
要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
( S1 Z3 h* t1 `0 J; d狗有心藏病好難搞7 @: F* S/ g7 T& W% d" |
) |  W- U. M9 T" v. B
不過佢果隻都唔算肥
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:
$ l! _2 S! |  \5 g: _3 W2 B8 o, j
要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
* q* G8 T" E* J$ h) f2 r  d$ }# s
同意!我都就有,飲食都要好小心!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。