<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?
返回列表 回復 發帖

gmail仲未公開俾人登記咩?

今天看電腦雜誌講,gmail只俾美國人登記用,
5 ~# G. \. W& `$ [0 W% K, H3 i2 E& {
+ _/ a$ v/ h6 X7 Y. ]但我在半年前已收到google.com邀請叫我登記,9 a& c3 f! k3 W

% b% Z; s9 h4 h8 R我用左 [email protected]好耐囉!?
0 }7 V$ |5 ]9 u# K4 K$ b( k
' N% G9 C8 S( m& d$ X+ T8 e" T係我自選的
6 m5 t  P; S5 K$ e4 \& M# m+ o
# l# P1 b# c7 t: H( A
[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-9-4 at 04:35 PM ]

1280 x 998 PIXEL下載

what is gmail?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:
% c0 P" r/ Z$ B3 X0 O: e# Rwhat is gmail?
: t1 g7 |& X+ P& D
2 E# B. R/ E, C* wgmail都唔會,有沒有聽過Intel, IBM?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:" D* V4 q# _# g
what is gmail?
! @9 w2 Y  U. Z+ P, w! [- R( R! k3 r5 L( r2 l  n
Google Mail
要相信自己!!!
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-9-4 16:18:
3 Z7 i- ?3 T& e5 a今天看電腦雜誌講,gmail只俾...
$ Y# v/ v2 Y( P" k3 i$ R1 D8 w

6 O8 B" L2 Q0 B3 ~& U% ?8 T) |" U/ ]. r) M3 l: [
It need the current users to invite.
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
係要朋友請你..可能你有朋友請你用
Originally posted by 托迪仔T at 2005-9-4 05:16 PM:5 r& Z7 W8 C- m- u/ u6 g
係要朋友請你..可能你有朋友請你用
. H" L- z) g0 G2 q' s4 n( Q1 ]  k4 u4 l1 J! n. j9 ?

- j. Q0 k" h1 R% ^& J* X( I% c我印象中,好似係google直接給我電郵,而我較早時已登記了!
我係我朋友邀請我申請嫁...: d' I/ f$ J% l) A0 F
都幾好用 速度好快 好過雅虎..
要invitation架碼...依家都係架...不過成日都有50個gei...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
我有 100 個 invition
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。