<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37 AM:
( X3 o1 w) ^% W. f) |0 }其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
' n% x5 T' H3 h0 ]1 r4 Y$ x
報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01:
. ?/ P8 U7 e  ^- |4 {9 n氣槍應該冇咁好力?
/ u9 H  r2 _" C1 N4 p* S如果係,子彈應該入咗屋.
1 x+ R% O5 Y/ M8 ?7 I; G
) G8 f, d. N/ e2 h- Q我估係用丫义射石仔.
: R) j" {. o+ {2 q+ O1 U

& x- N: l, S1 o- U& x( O! h: b你唔好以為呀,超過2焦耳d氣槍連氣水罐都打穿ga
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by charlie007 at 2005-9-9 02:51:+ w" }8 ~9 x% O5 {- H) x/ }2 C
; W  J6 T( V6 \! _7 a9 U4 S! B% w
報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
' |1 T6 I* U5 s0 ~9 J, a- A2 X2 H6 O* y
5 {) ?: |* i7 |: M
邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。! o8 v) ?6 N3 f; b  q
( _# ]  R3 b4 i8 c- f
[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37:# u$ c( Z, g4 [' s* m" w" P3 A
其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
" M' h# @3 F* ^# m6 h

$ v$ c* |% s! |/ a9 x1 ~如果真是有呢d事,做的人一定會在附近看住你,呢d是犯罪心理學,所以第日如果又有咁事發生,你唔好好似今次咁,你應立即報警。  起碼就算拉唔到佢,都嚇下佢,等佢知道你已報警。
佛聯會
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01 AM:5 j" T! U- G( D' [$ F# z7 s
氣槍應該冇咁好力?2 F' x) `" G; y
如果係,子彈應該入咗屋.8 T7 ?  Q9 ?- a( |& m- p9 t  u

+ T, w+ s3 A. c5 |我估係用丫义射石仔.
+ ?' ~  C6 ~' ]$ g$ w2 v# n你錯喇..1 p, D. s# O0 R! j5 t! ?7 D' q
佢係中左...爆左未有碎片掉落黎...子彈飛左好遠..2 h5 g7 L, y4 C  N" g

1 q3 B5 ~; `3 }8 r1 O
; Q% G6 P1 Y( f9 h) K# P
# y, U9 h$ I) _! t9 W, W4 l3 U! [( b. R

5 ]9 |; `. y' U  X
6 s1 p' g! p7 N/ ]$ }% N+ b頂..我丟左2個碎片
......都唔俾人宣傳既...
跟住4點半..正當我開槍打緊人既時候..   <-------  我想問你段野入邊既呢句點解?& l! f% h& S4 h, }7 W( V

% d6 R8 B. U' E3 j+ j) A0 _; M% k你係打機開槍打人?定係屋企用氣槍射人? @@
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-9 03:53 AM:) n2 W& _4 p8 O, @' J& ]3 j; @

. m/ L4 o! H( l6 ]/ h" U) `  n
' p8 D4 S0 n; K1 l3 A6 X* ~邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。2 ~- {: p) s4 i- M  S% C: E
" q6 Z$ X( x% [3 x0 c6 }$ F+ P
[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
( q* V8 u( @' N2 r7 S你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
Originally posted by charlie007 at 2005-9-10 03:10:, p$ ?  V- ^" c! \9 C( I6 u

& [% \- V9 ^7 _9 Q) I: j' m5 X你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
) e, V( @( O! B6 D1 l
& Q( A" Q1 o8 g8 s* s; j
查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-11 03:40 AM:4 F7 h0 m% r. f# C

8 T8 k6 J" q! a# k! M% x  L% [7 U4 m6 X9 U1 @
查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
) e  x9 C5 d' C4 Z+ Y, F+ R你 d 理解能力係咪有問題,你好似睇唔明我嘅意思喎,你唔明搵人問下先啦,一味差佬點做點做,你講牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。