<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家收咗稅單未?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 22:56:3 a9 x5 V8 y& ?4 L1 v
& @. g' N: U+ W% E% z
供樓--淨係息口免稅, 你d息好溶架???
4 }# A* Q* c7 p' m. j

' d4 J$ m+ j/ ^4 O
- [( |: g6 {8 a) `yes
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-15 10:57 PM:
$ }$ m- h7 Z4 b" H! S4 M3 H( Z, d7 V, T5 F3 H

+ q& U$ ~6 G" J3 M5 K0 ?" P+ \/ s0 U
yes
( `/ \, J( l: `8 K- y4 X
今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
nono_comdan
5 X! n# |" ?+ M( a8 ]請張個頭像send上來26fun....
Originally posted by d228216 at 15-9-2005 11:00 PM:: U3 W9 t& ^/ x8 R+ ~8 l4 t8 F

! a( _, B+ \7 A今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
: Q4 U7 g$ \  D4 Y  {6 W
我就唔洗咁早理呢d住啦~我得果13歲人仔~都唔到我理~
Originally posted by Now at 2005-9-15 11:04 PM:& a0 Z5 p- J  }' M

& B) b/ G- b+ C9 e9 H4 v依度要18歲先入得黎架播~
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 23:00:% @! ?- |8 \& c7 Z
: c7 s, x) e0 Q0 ~- f. I6 r2 ^
今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
/ ]1 Z$ N  K6 X7 o( m4 j
: e2 b: X" \0 c多謝,其實依家樓價已經無相差咁遠囉。但因為是夾屋,所以幾乎無乜可能賣。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我交$0+ u/ u) I0 u, u- n+ L' J
6 O3 t8 h, K' s( `2 ^! P2 G# f
8 \, R* u" w  o% D; U
我以前女友做會計
8 Z  b- ^: i, }6 n( r# ~咁多年黎都係佢幫我攪
% \; l7 m) w  H學費可以扣稅已經減左一大筆) L9 o1 a  \: K- H) o3 r

. }9 K7 }( t! y$ M2 a- C8 O
: B" X8 c% m2 w- ~其實請人報稅比較好
1 @  x2 V2 d) a因為好多野可以扣稅好多人都不知道2 f8 m+ N3 j& S5 B! \2 Z: `) l
扣扣埋埋好多人其實都不用交" w0 g; ?1 V$ q* [
就算我3xk1個月都唔使交......
Originally posted by austin666 at 2005-9-17 23:59:
# o+ n' ^; z$ G我交$0
' M8 L6 V$ y- [) Q6 v
( O0 n1 G/ B- f* ]5 `9 B, J# c9 y% A6 Y- Y" \6 J
我以前女友做會計7 d8 J- i; Q7 @( o! z) r; q
咁多...
$ i( |0 \$ u: g2 V" X

( G! m- x- U1 l; }+ x4 z1 N4 W你咁精靈有個會計女友就得喳。  搵人計都要錢ga~! 好似我咁鬼窮,又供樓又讀書又養老豆呀媽加個女, 仲要記得得閒捐下錢,咁咪唔駛交稅囉!
佛聯會
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 10:45 PM:8 P4 S- B0 v/ ]

0 S5 ~5 R/ q% @+ K3 G+ @史兄叠水我知, 但你交八皮六 点解唔 click >1000000
( v( f) k, k- Q3 U. |8 c
7 B$ K6 X# a% W3 h8 W! Z我click咗咩呀?唔記得咗?
: E  z( V* e' n叠咩水吖,我要養仔嘛!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-18 02:38 AM:, C4 g) D: U9 E& _: Q5 Y7 W" B' `/ F) C
9 p8 ?2 C3 |3 ^) ]

; x3 `) P, f: Y& \' I你咁精靈有個會計女友就得喳。  搵人計都要錢ga~! 好似我咁鬼窮,又供樓又讀書又養老豆呀媽加個女, 仲要記得得閒捐下錢,咁咪唔駛交稅囉!
5 Y! s: Z$ C) [8 P/ E) p

4 X1 B9 N! }+ L0 K6 p  j# ]) u# w: I0 D9 l& j

( b+ s4 d3 @  [1 K1 Q2 a係前女友=.="
" \, [, e2 E3 w' w8 D" X/ m我好你1d炸係未結婚
' |' l& [- j5 z其他同你差不多即
$ h! R0 b; b0 a3 Y$ ~% ^
- @* m. N+ b: ?1 I6 v9 }. x
. X$ a3 a% |/ h6 L; m* X- a7 {: X8 O
搵人計好似都係幾百蚊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家收咗稅單未?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。