<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2005-9-29 06:58 PM:
1 ^9 a; u+ e. f$ Y, t9 ?" @. S) i8 n: h9 v) O8 D: e* Z4 z) v* D
真係好sorry!!!!!!!!!!!!!係我打錯字!!!!!!!!!!應該係T630!!!!!!!
/ R) y5 c( S0 X  g6 r4 V
哈哈...唔緊要...我都覺得好怪...點解依家都仲有人出T360....4 Y6 M2 O* K) c- e8 P! h- H( N
所以我特登問一問你係唔係motorola個部...
, t/ G3 \6 @- x
4 _- K) z- X2 t9 Q. P) w' v% [) c7 \
如果係T630既話呢..就可以睇下下面...5 ?2 \5 K6 L& }/ b0 `6 D$ S

" ~  F* n- H: E' U# r充電器有時很難連接。認真注意說明充電器連接方法的動畫並為手機充電約4小時。請注意,電池圖示可能要在手機充電30分鐘後才會顯示。電池圖示停止「閃爍」後,說明手機已完全充電。+ ?. o' @9 J& y5 p: I" }7 M7 O
電池圖示停止「閃爍」後,說明手機已完全充電。 , A% ]% H  T2 A# i9 Y! T& _

+ r/ [! O2 W# U5 \. F如果你要圖示可以去
& s! }" i5 F. F5 E# L7 y9 Lhttp://www.sonyericsson.com/spg. ... m=pp1&pid=10117( K( k* M$ [5 \. [& R2 j; I& x1 M
之後按"我無法充電手機/電池電量很低 "/ x5 h; t9 a" x9 p1 Q6 W
係FLASH黎...好易明白
玩咩,電話底部咪係插口囉,
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-29 07:03 PM:# J+ g, h' T: l$ H* o+ w) |% M
. M# o+ [8 m" p. W! j! Q9 x
哈哈...唔緊要...我都覺得好怪...點...
  n; G8 a" I# s" m2 R! T* m
你好好人呀!!!!唔該哂你呀!!!!!!!!!$ A4 ~+ X, ~+ w
多謝你!!!!!!!
Originally posted by singleung at 2005-9-29 07:07 PM:& P+ `8 o( H6 P
玩咩,電話底部咪係插口囉,
: K. ^* w# k& U9 I我一D都唔覺得佢玩LO...
  a7 o( q1 K  Q. D你個語氣駛唔駛甘呀....
Originally posted by neitly at 2005-9-29 07:12 PM:
2 v/ z0 k( U$ s  t9 O
" m% Y/ a8 R& \. i% ^3 N: ?) i你好好人呀!!!!唔該哂你呀!!!!!!!!!; p" O# D( s( a1 f! _
多謝你!!!!!!!
; W7 I# G0 S% o! J
唔緊要...好小事姐...
& O, [: @, z! G1 G: H: z- G/ y, c都係上SONY個網...幫你搵搵..." L8 q2 Y2 {+ ?- y
記得影D靚相返黎 XDDD
我仲用緊T610,一唔一樣ga?
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 07:24 PM:
/ \5 f9 A: F. J  v, i# \  t我仲用緊T610,一唔一樣ga?
1 y2 o7 s9 j+ ], r3 ~8 _
我諗點都有少少唔同既......
總之都係要多謝你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。