<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?
返回列表 回復 發帖

請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?

我個fd 勁 love her so想ask大家
屯門呀
Originally posted by xp2002keung at 2005-10-5 01:59 AM:/ h" ^- V2 s) Y; c6 k( B
屯門呀
9 T& M! q) K$ X: k* s' j% h/ t
, V6 v8 g% P5 n
呢位哥仔咁樣玩9人的?
# l; C% Z) U* ^2 a! \如果你個frd真係咁love佢的
$ R# \" i; D# p又點會唔知呀?/ G, U' M9 z' y, Z# g
4 e4 b3 g1 h, q7 U/ C
係灣仔的三里屯
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2005-10-5 02:19 AM:
4 l% t3 ^# s! o9 `0 O6 T0 a! A5 W9 ^% {& `6 ?
. Y6 n( o: A7 u2 t
呢位哥仔咁樣玩9人的?. z. R8 f0 G; R, f# \
如果你個frd真係咁love佢的
4 U! ]( Y7 `4 z- B1 Z% ^又點會唔知呀?( Z7 T' k6 }8 Q+ l6 K' t( L8 _
1 q! S: b" w1 \, {) [$ F6 U1 ?- m
係灣仔的三里屯
% l0 L  E6 N3 H
" |7 Y; r% o) e
yup,
: [/ G. a( k  [1 n  ?5 j
- R) F  |- i; W係新鴻基中心附近
Originally posted by sas at 2005-10-5 02:19 AM:* {: ?& \/ j$ F0 {4 c+ p4 P4 m

7 G4 d5 Z6 D1 ^
) n& Q1 Z6 O6 \% k# F% Q$ g9 _呢位哥仔咁樣玩9人的?
: T: A4 ^+ A; }1 o' s1 h3 B如果你個frd真係咁love佢的1 R' P0 R2 E/ ^0 k* y$ f( @# f
又點會唔知呀?
3 x# X: P- h3 T/ O. g1 J
. I4 d8 ?6 \3 r2 T/ c* s係灣仔的三里屯
" |( f, ]" C/ b3 K
* N- P* y$ j1 D7 }- r邊間?
( l' ]7 Y! W0 H# cbtw , 個度食野勁貴
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-10-5 07:39 AM:
3 h) z0 v% W3 D- X: x2 t- l
) @1 s2 q/ D! \" |
' N7 ^1 F, J5 I- ^4 Y2 Y邊間?
8 d4 b( d- J) P9 Tbtw , 個度食野勁貴
: \3 r+ {* o" v, u1 ~- {0 \8 {. A
你食個啦:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-5 08:15 AM:6 g7 o! B+ o% E6 N+ S- Q6 h* y
" H) N9 x' b- h3 U  C
你食個啦:cool:
+ P8 u# ]" g/ B+ t+ K! U8 ~) d  }

& c+ @4 o4 j$ F- _) I8 F% @( g知道邊間啦, 有相貼出來的 ~
要相信自己!!!
果度有d咩食咖??) |/ z8 S4 _# Z! l8 ]6 S7 e
miki會唔會成日係果度咖??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。