<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?
返回列表 回復 發帖

請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?

我個fd 勁 love her so想ask大家
屯門呀
Originally posted by xp2002keung at 2005-10-5 01:59 AM:
. e5 w: i- v9 Q3 B$ z4 g屯門呀
8 U2 u+ Z$ |+ d/ {
$ \8 X4 t$ N. ^; \1 P: W; {
呢位哥仔咁樣玩9人的?9 J- s1 C& ]5 h( V$ [. W# \. n
如果你個frd真係咁love佢的+ n2 r+ H& ~+ r
又點會唔知呀?
5 I8 p+ H* \' ]/ W! ?' O. A$ [- s
4 C5 V' ^0 x% W) J# b係灣仔的三里屯
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2005-10-5 02:19 AM:9 q! s( G: |, O% ?2 @) [  @0 B4 k

" }8 s. n  F8 H# W6 p' Z1 h% p3 f" [! i+ J2 g; I: ?4 h
呢位哥仔咁樣玩9人的?
! K- k' C$ ?8 L" e2 D( l如果你個frd真係咁love佢的
( ?2 r, s, q3 t9 n又點會唔知呀?
5 _2 F% D1 q; R% I6 q7 P* p$ W, ^6 x' E/ F9 G/ O: H7 G3 f& q5 Y
係灣仔的三里屯
9 E6 N8 m5 ?& d! y. s& D
: H9 a% c& _9 W+ r4 _8 Z/ H' e& W. M
yup,
- N+ L% W3 Y4 o% K% W5 [) _9 Z: ?$ j+ I& T' |5 a+ ~0 N
係新鴻基中心附近
Originally posted by sas at 2005-10-5 02:19 AM:5 a. f1 L5 C+ E* d9 N3 D$ M. e

$ N9 k, C4 m# t3 U3 F$ f' m# r
/ w9 M; a$ I2 e2 n; D呢位哥仔咁樣玩9人的?: E' j: k8 _" I3 u
如果你個frd真係咁love佢的
+ @" Q& U3 N4 p4 ]又點會唔知呀?1 L% Z- n2 [6 R* v* G" ]: @
! e4 l# E- d8 U# ?9 j  v
係灣仔的三里屯
5 C; B3 ]8 D9 l& ~; Y& w+ Q; |- `2 l5 P) Z& C
邊間?/ ]8 i0 z  U# t7 h4 u" S
btw , 個度食野勁貴
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-10-5 07:39 AM:
% x$ I9 z: u& V( B+ T
. X7 v- j; R9 T
% p  S4 ?& w& q/ e4 I' [( X" r邊間?
  g+ K4 R" X( X8 X! ~! Y4 O" q* Zbtw , 個度食野勁貴
/ R, o0 P+ R+ N( E6 V  V& a- A你食個啦:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-5 08:15 AM:8 E* i2 M( i8 }- r) K
  q3 S( A5 P7 M/ {1 a6 q+ g
你食個啦:cool:
! u6 ]- K, ~) u9 y; M6 n2 U" N: O2 _) ~* q
知道邊間啦, 有相貼出來的 ~
要相信自己!!!
果度有d咩食咖??
" O, T1 h/ O4 ?' b: Q: X$ G4 mmiki會唔會成日係果度咖??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問有冇人知 Miki 開個間餐廳係边 and 叫咩名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。