<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮
返回列表 回復 發帖
d人好過份!!!
好心d人自律下啦,黎玩就係玩遊戲,唔係玩人呀,有時真係唔怪得d香港人憎大陸人
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 06:38 PM:) R/ t3 f, S9 J; k1 s8 U8 W" ?
好心d人自律下啦,黎玩就係玩遊戲,唔係玩人呀,有時真係唔怪得d香港人憎大陸人
: l1 |: R% x4 W1 O/ m- p( ]+ V

6 t( ?, |7 M2 J0 n6 \! \
3 K+ O2 Y( _- t1 X9 L/ v1 ]3 s咪就係,我都係其中一個
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-7 06:55 PM:
! Y% \( s0 W3 h4 h# U' v, X' R% s
" Y8 [3 U; q6 C5 n# O; R& E# ]* S/ q8 A' b* a) H: ]& O  d# j
/ j) k% B3 ?8 O  j5 G3 h: R$ ~$ v  V! A
咪就係,我都係其中一個
3 p' I0 o# M: f8 J5 V我都係其中一個
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 06:57 PM:# I3 f( K: @, X5 ]0 j1 I

1 @( x7 ]8 i, |+ t1 D7 P1 [% _% L$ ]我都係其中一個
9 o# ?( I& _! Q) t! c
原則上我唔憎佢地,但係佢地d行為令人咋舌...1 u* x# N! D& h& e# t9 H" C0 |
佢地咩都做得出,難以唔抗拒佢地
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-7 07:05 PM:' j0 s. j9 A1 {  O, q9 Z
- d, ~( e2 R& u1 g
原則上我唔憎佢地,但係佢地d行為令人咋舌...2 Q, z( l4 h9 p
佢地咩都做得出,難以唔抗拒佢地
6 Z" D9 }+ u/ N, I
我覺得呢班害群之馬係外省人居多
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-7 08:49 PM:  F' W6 H& c3 n4 n" r/ B8 A
' X6 q/ ], m; v" R
我覺得呢班害群之馬係外省人居多
& J6 M9 t0 E/ q  f: `
外省人點解,唔太明
摺吧啦
死大陸哩, S# B. X2 Q# V0 k! `( f
拎果dd錢出黎就哂大爺咁
& Y# _" r3 j( S$ C+ b最好打斷哂d大陸哩手手腳腳; }! N2 o6 R8 u2 m4 M
再放入個木筒到十年八年日日比屎佢地食
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 09:03 PM:
# X' W/ S- V' N; H
' Q; ~! A- |5 h0 ~  J外省人點解,唔太明
# z9 Z. W  \0 h2 `唔係廣東人掛...

357 x 257 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。