<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人知道咩叫...[shaqkobe+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-10-5 21:23:8 J( z: ?! n) a# I. K

# O+ S, I+ t/ w0 o: E好野!!!$ j- k) `) a1 b5 v3 ]$ x
我覺得呢d咁幫得手既會員係應該有分加......
$ N* `5 J: Y; |! v) W0 s- G就等我黎加分啦。+4@one person6 ~1 b+ |* ]% m

% E- A' t4 q% P* y9 n[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-5 at 11:15 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 阿感 at 2005-10-5 23:06:' [* ]' q$ f# p" P! `2 N
光污染仲有個名叫光害
# x) m' z# e/ U) m, O9 {e~光害呢個名就聽過啦。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
唔怪得去 "東坪州" 果時可以睇到咁多星星啦 , 我平時in home望出去真係得兩三粒
真係學倒嘢,多謝多謝,記得十幾年前去"塘褔"宿營既時候,夜晚走出沙灘,可以看到好似街燈咁大既月亮,感覺好似伸手就摸倒,而星星就比平日在市區看到的多,但我覺得奇怪,為何有人說有月亮的日子就應該看不到星星,而當時就可以看到如此多呢?後來我也沒有考究下去,再當你抬頭看著天空一段時間後,不難會看到流星,如果你可以抬頭一會兒,可以看到四至五次的流星,真是十分難忘的夜晚‧‧‧‧‧‧
Originally posted by Miz at 2005-10-6 06:34:. k% Z3 U$ A% A* ~3 O% k
唔怪得去 "東坪州" 果時可以睇到咁多星星啦 , 我平時in home望出去真係得兩三粒
$ o6 q4 x3 F/ {% h! M- }2 e我之前試過出海(跟人地魚船出去)見到既星星又係超多。。之後日出,個太陽係水平線度出黎,超勁。

我知道邊度無( P6 }$ ^+ u+ o& p2 @2 @
:
2 ^& e# [& F) K" x: j:, P) C; x7 P1 `
北韓
其實同人口密度,同埋個國家有幾發達正正比....
# C; @- t7 d2 z2 A' ep.s.去幾個月去camp(外國),0個度機乎咩光都無...真係見到成天都係星!!就好似上面既圖咁,幾光...  k' ~% N( C2 ]4 v/ b! l
仲有thanks shaqkobe加分比幫手既朋友~
Oh~learn somethings~thanks~
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
好野喎,唔講真係唔知,樓主都好野,咁都問到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人知道咩叫...[shaqkobe+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。