<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢
返回列表 回復 發帖

我想要錢

我無錢, 我想要錢, 更多錢, # z. [0 y( e$ l  _; p9 ]
有錢有女..... 無錢pk3 G. o5 r0 v! I

" b+ s) d% J& @' z2 p6 |0 r6 q, G( |! J! O有無人可以幫o下我 ? 我要發達!

7 ], M/ D* [* ]" A" w& [% i: e8 Z9 t2 Z! y
霍 kai 山, Lee Ka Shing are very goodluck to have such weathy fathers..... playing nice actress
走去匯豐總行,對職員講,如果唔比錢你,你就即刻跳樓死俾佢地睇,
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-8 17:02:. I. [1 |4 h5 y( F9 }  O; Y* L
問九兄
4 P; Y1 x3 E. d6 P( T7 w# Rhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=12&fpage=1
4 q3 W8 c1 P4 W7 s. v5 t  n
你都冇睇第一頁...
; y2 _2 r5 [- Shttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=70971&fpage=1% R3 ~: O: S. G) V, w
#19 y' ^$ Y+ D4 r. V4 O. l& {5 B
江湖百曉生特區, 九哥(即本人)親自解答, 如各位版友有任何疑難雜症, 即管提出(借錢免問), 本人當以豐富的人生經驗, 替各位解難分憂!!!; g8 J4 k( \0 X: B4 w+ b+ j
:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
去老笠...........
Originally posted by bwk0317 at 2005-10-8 04:10 PM:
- S. G) |$ U7 v2 b我無錢, 我想要錢, 更多錢...
$ {% T3 N* U# e- q
好簡單,去問財務公司借錢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:: y" O* D% `. U9 r. Q. e8 _  Q

4 }& a) u- i- ]5 S3 G你都冇睇第一頁...0 Q9 d& |8 x: q+ u( e: |
[url]http://ww...
% G% L$ @0 @% F: S
好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:+ l/ J4 @+ L- S! E
( f; D2 q" `5 A
你都冇睇第一頁...: u" ]( j0 K+ l' I/ L
[url]http://ww...
1 N. p8 P# g, w2 `* C好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-8 06:59 PM:; Q3 @; ~: e7 ]0 [+ p3 @' G3 N

. f, Z1 p, |( W7 `6 I9 G4 ]1 g0 }好現實喎
6 L  U& K, \5 N, P$ L9 H3 V
8 X8 K* `9 C2 N& B0 S; T! I1 c9 g2 f+ ]
嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 07:07 PM:
' p. C' A! g8 ^- y, \% B
7 H* F" ~% B1 Y- N  g, W
: Q5 u+ Z. b0 V7 `, V7 Q9 o- x
0 v( T, ]& L* \& V  Y嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
, e* F' \2 z8 r都教曉咗我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。