<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 咁樣嗜係dl完未???????????
返回列表 回復 發帖
有冇人可以答我最少要等幾多個鍾??????
Originally posted by neitly at 2005-10-9 06:13 PM:7 q, W$ T8 t$ t0 t7 F9 X" Y4 X& @2 F6 a
有冇人可以答我最少要等幾多個鍾??????
1 L& ^4 a# c3 a; f' W; ?
佢有寫的!!!Time Left是了
O.....thank you
Originally posted by neitly at 2005-10-9 06:13 PM:
. A  M1 B; q5 \7 x$ S有冇人可以答我最少要等幾多個鍾??????
- l7 R' S% l- c9 r6 m2 f7 x
) r  x7 |. f7 A
; [6 o7 l8 R- w6 U7 Y7 `好難講wo,廿幾個鍾又得,1個鍾又得
2 w  c9 c* r. I2 [1 r仲要睇下有冇種,冇種就唔使dl la
教埋你啦! y6 Y3 w4 j" |. P/ F# _, i
你set上下載限制啦* G4 U% Q" L' N
你上載百幾k
+ ~) m( ]- T1 F$ j3 D下載7xk
9 Q. ]  l& x0 b' N% G你部野我覺得會好快玩完
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-10-10 12:40 AM:, X( j8 C) o6 d) F8 C# D# C
教埋你啦
- P  ?2 }# l- W, p8 l1 u0 W你set上下載限制啦/ P4 R+ B, A, b6 ?
你上載百幾k. Q3 y/ ~/ Z: A' K/ q+ ], \" J
下載7xk
! E% O% X( Q4 q7 u) Y+ J) c你部野我覺得會好快玩完
! k6 y9 Q. y( j
點set呀????咩叫咁快玩完????
Originally posted by neitly at 2005-10-11 01:23 PM:
7 |% z9 ^( N' U
( W' ~/ K( l- B. c2 r& J點set呀????咩叫咁快玩完????
% Q4 H2 q8 [0 A  f. Z
你唔想咁快玩完個hd7 V7 _1 B. Q# t6 _/ |' \2 U
就最好間唔中做磁碟重組
8 s4 B% U; Y  ^9 N* {就會好d
Originally posted by neitly at 2005-10-11 01:23 PM:
0 i5 F6 ~( n2 }, b; h4 {
: X6 A- T' B+ ]點set呀????咩叫咁快玩完????
' Q9 W& f5 B* Q7 l7 U0 K' \

7 x  T6 ]; `2 Z8 D; a2 {選項,網路連接
你按呢個

1024 x 768 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 咁樣嗜係dl完未???????????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。