<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我最喜愛的檸檬茶
返回列表 回復 發帖
以上各種都太甜喇.....自己冲好過~^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 02:43 PM:9 z/ u- n# m9 n  H! k1 j
" o. c$ d3 K$ Z
乜你做水吧架
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:18 PM:
/ z" g+ h4 `' f
6 a6 {4 S+ t# x7 U5 g乜你做水吧架
& ^5 S6 B0 @9 w/ U7 M; a) m* m  f4 M$ v5 B2 f  F  g
; H# \+ ]! g, K) _: N3 `

9 M9 W( x8 [6 e( a- Z$ M紅茶+糖+檸檬=檸檬荼,你都整到啦,駛乜做水吧喎~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:23 PM:! s: \1 u) {2 b$ O5 Y

, t: P9 a, F0 P) P5 g7 A  b' y
2 N' N& D1 K8 a2 J3 g4 X
% ]; k2 b% v2 o
. b  {# l" p1 Q+ I2 C9 q紅茶+糖+檸檬=檸檬荼,你都整到啦,駛乜做水吧喎~~~
0 ]. y! ~! \2 p* t糖同檸檬我識買
$ O% F7 F" G7 R7 e" B' M咁紅茶買邊隻?
) b& v5 {6 B/ `( V落幾多紅茶?
lipton都得咖喇,落幾多睇你想"溶"唔"溶"啦,買茶包裝啦,一兩包夠咖喇,香過包裝嗰d咖,好多酒店coffee shop都係咁咖咋 (奶茶原理一樣~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 15:34:( M3 v) ?* W' T" d2 S; C
lipton都得咖喇,落幾多睇你想"溶"唔"溶"啦,買茶包裝啦,一兩包夠咖喇,香過包裝嗰d咖,好多酒店coffee shop都係咁咖咋 (奶茶原理一樣~)
! |1 J% S4 c' Z4 `  f8 g) @奶茶多數都有落蛋殼磨成粉加入奶茶度架。香好多。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 14:43:. l) A) H: Q' U% X' i9 ?4 E3 G  J( o
" G, b% h1 U: c
10port。種種都好甜。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 04:53 PM:
0 Z: M/ A# j6 ]8 U  K5 m  C* _& W' m( j6 U+ O
奶茶多數都有落蛋殼磨成粉加入奶茶度架。香好多。
  X7 o+ a& @: ?* U  u' ?; M1 V: m& |- X6 T  c9 K( n

( E9 u" f. U' d$ _: Q0 V$ }$ q8 X6 d" {
coffeemate都得嘅~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 17:30:% U& F& Q) Y) {9 ]& z, n

8 [( S2 ]" x0 k5 h: J1 K6 p/ I: J3 k3 s; J: @

+ V' Z# k, |; B0 h" n: J0 E5 g; c9 j3 s0 P% Y( I; ~, [
coffeemate都得嘅~
2 _0 O4 Y& Y& N: t- j
唔合乎成本效益麻。

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 05:35 PM:3 F4 P  p% z- v2 l

7 Z9 v# V% _+ \$ ?, \# K6 K3 W: ?唔合乎成本效益麻。
) N# i  ]. d6 E8 I' _. H
$ k7 q( N* ?( Q# \  d2 [9 Y; b( A0 ^' w, p% n, _9 z5 J
" F  t; i. X; c" M8 L) r9 W
hahahahahaha,對自己優待d好噃~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我最喜愛的檸檬茶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。