<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謎語[+左]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:12 PM:
$ K( W- K7 Q$ ~% r5 B( \( K* \  g( }/ q7 f% g- c: O# {
買俾女朋友, 自己唔會用, 女朋友用左唔知, 就係避孕丸
6 x7 h  }8 @3 ^: A# z' P$ F( o你都中一半喇) c0 i7 L2 U% W" b/ ?* I
如果你話係迷藥
% q# b, G6 N5 y9 a4 |+ D我會覺得仲好過答棺材
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:15 PM:2 w9 }/ f& b9 _' H, k2 s0 w1 T

7 K- h: m  d. E6 k+ U. ^2 e+ ?5 y你中
' e; n1 ~  D6 B" p有乜狗係係人見到都想咬
5 o' i! x3 \8 b1 V8 C3 r而隻狗就唔咬人
熱狗~
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 16:32:  ~0 x$ q/ l! r9 k) D

, A9 [6 f- f. O; B+ W有乜狗係係人見到都想咬5 `, I9 c+ w& d( f' W% i
而隻狗就唔咬人
( Y% u  @; O4 |, v
) g) h' Z, E! D" b6 {; s係咪熱狗?
肯定係熱狗啦。哈哈

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
有咩玩具唔可以係船上面玩?

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 04:55 PM:7 `% K3 p! ]) S; u8 G6 t
有咩玩具唔可以係船上面玩?
. t! F' M& i8 Z. e0 o1 n

8 F, S& A/ U; I3 m$ R/ R1 o/ j  h1 Q. s: z6 E
咩玩具都得ga wo
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 16:55:
! C" S, F6 u3 ~  C5 e$ i5 b9 k" A, x6 {8 g$ s' B/ D
: r8 I# {# p! S# }
  d' w/ w: `6 v4 o+ |
咩玩具都得ga wo
, s: r; _0 Q7 V3 X3 `. D2 s
如果架船俾玩呢?

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 16:55:
4 R9 p5 [, c" Y; |- y% J3 }有咩玩具唔可以係船上面玩?
- u9 ]4 j( I8 p0 H# M4 _2 b

8 k3 z6 g  Q, X3 {4 G! E" H& j+ ?咩野係玩具?
Originally posted by AWU at 2005-10-11 16:59:
- Z# J3 K! [3 I  n5 R% c4 N
- |8 ^# ]; O; h% d9 G( {8 t
# g; i2 P: R6 l7 J3 |$ m咩野係玩具?
3 ?9 T+ ]4 c- P9 g* B6 w兒童玩物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謎語[+左]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。