<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中
返回列表 回復 發帖

百法百中

一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,之後出街搞大佐街邊D狗女~~生左好多狗仔~~咁個狗主會唔會有罪或違法(對於狗ge行為)?各位有咩意見??' f  V* i$ K0 ?( B: P

4 B6 K  `) m; @6 ip.S響公居養狗話要絕育
公居可以養狗咩??
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 01:29 PM:
. T- s& f/ x) t7 `公居可以養狗咩??
# m$ U% F4 F; a; O可以靜雞雞養
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 01:30 PM:
6 C- w; q6 F+ a: y/ _# j
8 r# K" o/ o3 F; z3 I  @) u( |可以靜雞雞養
, z* C, C) g1 L& L+ e+ h$ C$ c
唔係喎
6 n1 e4 V3 S' |早前公屋放寬左俾養狗
; h/ n7 y3 ]5 s) ]而家好似又唔俾之後再擁有
# t: B& q# |7 n8 H6 @3 i2 q一個字! F  g4 q1 p4 v2 J% q6 o; A( \. J% K
可唔可以答下你ge答案a~~
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 01:26 PM:
6 A0 @3 y9 s- X3 X1 R1 J一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,...
( w* u4 ~0 {* y
無違法
8 G5 z$ k, `0 l8 s2 Z  ^3 ~" l佢係狗公
4 j5 ^- M! I8 ]+ R唔會生狗仔) Q  h5 ~# H, d8 @2 `
房屋暑係怕你地再生狗仔,越養越多& \5 j' E: }# |* E* f6 A
街邊d狗女生幾多佢唔會理
' w. v9 q7 A' j; r" c  E8 F所以無罪
有道理....
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 02:08 PM:
* P5 @: _, N+ c  k; t1 d有道理....
$ A; c% U6 s6 O多謝# T$ V3 a( K" G$ ?
唔知有無獎呢
# G) E2 U. v/ |" @5 m, a4 V仲有無問題呀) J# M- @+ p" A! H' q6 a! a, ^
有就繼續問喇
我有個問題.........我自己發生既,排緊期上庭
( s0 z1 Z% V4 ^5 n4 Y9 N" ?' b! \
我架車停低左,開門落車,開門落車,特然有架車過(人地架車已經超速)
4 D3 e0 y+ h7 l3 ^0 \2 E) n掃斷左人地架車隻耳仔(倒後鏡),掃斷埋司機隻手(佢隻手放左係個窗果度)% o( W3 B, Q; q3 V' g- E: H
成架車都凹晒同花晒,咁我駛唔駛咩飛?(我架係貨車冇咩事,人地架係貨van)
. D& K( r( I4 q/ U呢單野係邊個岩邊個錯?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-10-11 03:30 PM:: M! O- @& n# B
我有個問題.........我自己發生既,排...
( R# d" W% u3 G5 E4 ]6 T$ l
唔好意思$ i! r$ |/ l$ }' A8 b( u
你可否打這段文用格式. M& h% d8 D1 u9 a2 e. m
你合埋一堆唔明你打乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。