<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 10:04 PM:
' J% r; i8 Z/ V, e$ G8 d" g0 L, b! ^1 c; q3 o& l- m3 a- x# I
就係咁囉
/ _- f) L5 [+ j
. y: o$ \% K1 N1 y6 n+ [9 R: r; F6 C# {# m
0 G% L* G  Z; v: u9 I( L/ G3 R* c
我就好d,c9出沒嘅地方我都好少行~~~
如果係靚ga咪問佢羅電話...唔靚ga就打到講sorry
Originally posted by nono_comdan at 2005-10-11 10:23 PM:5 L7 L5 u5 @" z" o6 \$ {' r1 M, o
如果係靚ga咪問佢羅電話...唔靚ga就打到講sorry
! M. v  n+ Y" N5 C3 R0 ^. n
咁你打硬佢地都得喇
9 D4 k& u% N% d. B* `5 ?4 h8 R" N平均起碼都過四五十歲既師奶尾,阿毛頭
咁邊個真係試過呀
我最怕被篤到眼!!!!7 g1 [8 g& P* E
所以我見到人開住遮迎面咁行過來我會閃開!!!! Q$ S" D) f. G5 G

% {! p; o) t# ?! ?  K" R[ Last edited by nkt1000 on 2005-10-11 at 10:31 PM ]
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-11 10:29 PM:
" S" j9 C3 s$ V8 v- z# [我最怕被篤到眼!!!!- y, D0 o1 ~& y; d- J7 _9 v" T' `
所以我見到人開住遮迎面咁行過來我會閃開!!!
% W" x  v' N6 j( p$ U2 [, Q$ V0 F- u6 A  ?9 v3 v+ @
[ Last edited by nkt1000 on 2005-10-11 at 10:31 PM ]
3 t3 p8 E1 d$ n7 O7 d1 P- e/ s呢樣就係人都驚喇
咪玩啦, 想d師奶向你say sorry? 難度高左些少wor...
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-11 10:29 PM:
5 E; K6 a) [! P+ s$ F+ K我最怕被篤到眼!!!!' g; i' x& z* W+ M! v# N% D
所以我見到人開住遮迎面咁行過來我會閃開!!!
4 V+ e7 L% i* A; ^: `
( z6 R7 H9 s  [4 }[ Last edited by nkt1000 on 2005-10-11 at 10:31 PM ]
- T1 }/ o$ J  f+ v; o+ K
係呀,我都會閃開
摺吧啦
都係用手護一護隻眼先:cool:
由得佢。如果成日咁計較咪好唔得閒。:cool:

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。