<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:16:# N* z8 ]7 r1 @* {& k8 ~* T4 v

. I" i* l1 |3 _( A: O$ g3 d我却都係post d funny野姐3 ?" Y7 i9 F% r% W% }
大家唔好鬧la~
: ^7 n6 O) I" A# Y9 a$ v: B0 y) }
比面甘爺你
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:19 PM:
3 I+ M' }5 X" J8 b# Q
& [# a. K3 {$ u9 o8 b0 W比面甘爺你
0 N" }3 K$ C9 N# i" D. ~
作為03年老會員,總算有點面子~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:22:
- n: {8 Y4 p% N7 ~
) A. }7 s% _1 n6 Q( i1 S7 H0 ?" T作為03年老會員,總算有點面子~
( K6 J/ G, e: v
唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:24 PM:
' [7 {8 V3 E- y& p3 C9 x
: ~; Z9 U+ [' p) t3 M唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
( ?4 K. n1 m; t) ^係呀係呀1 e" i4 N8 M! y) o) Z
又話俾面甘先生
1 [- A5 Z) F  W+ w) @而家你又萛係點呀0 F; y8 u3 `6 ^* T) p+ ~& \
好似你咁就乜面都無哂喇9 z, i0 B  @5 F5 k/ L+ r/ k/ X
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-12 22:29:+ b$ ^8 `' M. c9 s' h. B# Z2 D
+ ^- H' U( ]- x# w6 M( R4 S( r$ v
係呀係呀# r# y4 t: `) Y3 S) {
又話俾面甘先生
8 L/ y! h+ u& G" z而家你又萛係點呀
# s, \0 f2 A+ D好似你咁就乜面都無哂喇; K1 x5 c8 |. B0 @" y# I% _
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
, v& j3 D+ u. A* d) K話你見識少真冇錯,屍變唔得ar,面子???幾錢斤ar,haha~~
美人計果然有效
唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
5 ?* Z( I6 o* j& B. S
+ Q' L# P6 n* i3 M) m8 E( c[ Last edited by 清揚 on 2005-10-12 at 11:01 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 11:00 PM:
; T  I; w  {0 h% V, \+ U唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米...
  x- \# R! P# c) f- C: {$ u* j
琴日in熱線 睇到 新 同 唔新 輪流上線^^ ip ng g la~
+ D2 Z( d# Q& i" \/ M7 W, L(因為我無聊中 , 路過...)) r, \% S9 n6 n2 P

/ S' i6 v7 B4 N0 \
% N+ {0 \! l0 |聽落幾狼wo...要捉人入伍 , ! U$ j% ?  r& {6 z$ w1 E
hk人真係幸福...5 q+ f) l) h% b: r: B( X
美人計果個又真係傻傻地 比我都由上層望望先啦...
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 23:00:
" p4 U6 b( M) C6 }唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
& f3 [7 a# E- u( u
左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-13 12:25 AM:
: u. ~5 R" t. a1 T
1 U1 ^3 {9 R1 A; E7 A左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
! I+ H+ q* |2 u, D& k( h; a8 ^haha...高調ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。