<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:16:
6 o$ ^1 N8 P2 a  O/ ]0 {6 n. }$ f1 L3 A/ ]8 ^* U5 O  L& T
我却都係post d funny野姐
0 G8 d+ Y# G$ Q4 q, [7 r大家唔好鬧la~
0 |1 \! ]8 N/ Q6 G. u$ _
比面甘爺你
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:19 PM:& m) J* M5 u- {3 s" S; l

7 {* W4 H" T4 L; R5 w- M比面甘爺你
: f" t: U2 ?5 l% x% T作為03年老會員,總算有點面子~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:22:
2 C) R: J; M4 U6 H1 h/ }4 ]- f
$ y) G' F: l5 S# z作為03年老會員,總算有點面子~
4 q% h* @' [/ y( m  {/ |; L0 q/ X唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:24 PM:) k: O5 F9 |: s& ]5 _9 X  ~  P

/ ^! Z  o/ k9 Y! b5 H唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
7 }$ c; V1 U) a係呀係呀
. d- \' K. X  B- @; W又話俾面甘先生% D5 U  q( u* s4 |5 @
而家你又萛係點呀
" _2 `4 Y* q2 h( e+ N好似你咁就乜面都無哂喇
8 J" ^: w8 f' r( ]$ R乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-12 22:29:
6 S6 L$ G( h4 O0 c0 `5 C1 p. K( U$ [/ ]( }
係呀係呀
6 F. |: J$ F+ h. n6 G5 H又話俾面甘先生0 S+ h3 ~! U7 x  F) F
而家你又萛係點呀: N, S8 f/ V7 ?- e
好似你咁就乜面都無哂喇
( c6 `  p2 |7 L乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
2 N% l' p5 S, |) Z+ P. F( _7 L
話你見識少真冇錯,屍變唔得ar,面子???幾錢斤ar,haha~~
美人計果然有效
唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來0 u( u" L+ m+ m& Y1 r3 j
- ?7 l" F. C* Y# V- T) G9 J
[ Last edited by 清揚 on 2005-10-12 at 11:01 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 11:00 PM:
# G5 ?; N6 Y2 u1 M唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米...
# b2 w) i8 s4 G) }琴日in熱線 睇到 新 同 唔新 輪流上線^^ ip ng g la~
1 C' s; j& H% a2 x2 M) [' R; J/ Y(因為我無聊中 , 路過...)
9 I! o. C, d8 z4 k6 k7 K, G. Y# c5 X8 g# N7 D* q# Q

1 o+ w: M. U& M, F聽落幾狼wo...要捉人入伍 ,
6 e0 g6 H$ G$ vhk人真係幸福...0 \. N. J( w& s# T
美人計果個又真係傻傻地 比我都由上層望望先啦...
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 23:00:
: c( o+ e) |9 w/ R( Z' ^, s5 c唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
3 W9 p9 x2 E% n, U" o
左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-13 12:25 AM:' [- z- w4 F! l6 `7 }
1 E! S, d7 V  p; X
左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
+ Z9 }+ ~8 F& e) O
haha...高調ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。