<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:3 p" k1 R: E. J" r' U
8 V6 ]! K" Z3 }
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
, G2 z# T6 C0 S  G, l
我的0麥頭型嗎???1 _7 d' M' ?# Q0 N
我近來喜愛特大棒球衫,所以用了"洋基隊"來表達我近來的喜好~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
- e6 p0 C* U' Q( w. _, s9 S" ~) g  L1 T- y
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
" [& c- u2 p5 _8 A% q
對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:00:
2 _* S' h  i2 P! I4 i/ V: T1 G+ @' Z+ ^3 v0 K. ?5 e0 g1 o
唯有靠9哥你喇~3 s8 |6 K3 V' @( V$ ~5 Z8 p
再唔系由我和我細佬舖排多次像之前的劇目(乜乜青山區果單野)出黎提高留言率喇
; H8 K: _0 Q; j% k
"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我覺得~因為有些文章要分才可以看
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:51:+ x% p/ j" B# i' Q! w3 t2 }! }2 S

- H9 L: l6 y  }; x"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
! h& y2 G1 }. \' j3 N+ G+ {: [; s如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:50:0 u4 a& T$ g, ~$ N4 D6 Q+ D

% D+ U# I, @6 x& \% P對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
5 V1 D/ t4 r/ X! m4 Z* ]7 O
虛長幾歲, 何足掛齒...* f9 m% \8 @: ]( X" Z
有緣結識便是朋友
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:56:
8 z$ V/ }: `- f/ Q3 K5 ?8 o1 C" U; b1 O2 M9 W' ]" x
如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
- [! w$ Z9 G8 }, m; z1 Z+ Y命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:58:
2 H; c; b! o2 H) C) \; ~: a; p# x1 ^9 J6 |4 v
虛長幾歲, 何足掛齒...: H* o1 x* ]  {7 s
有緣結識便是朋友
/ V- J2 p4 T0 N; G" v
乜叫虛長幾歲???
" b1 O+ w/ A  z太深既中文我唔明架~: L6 _( h! ~2 U& D
冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
我就覺得d規則越黎越嚴囉,,,,,,,,,,,,,
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 23:02:$ @8 ^0 j. ?+ |+ }

7 E0 `7 y; a) Q命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
9 l! C6 b' t$ _0 ~/ X你也認為我出自青山?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。