<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 23:03:
8 W; \8 o6 L0 @* t: P! t! b7 R8 r- S; p/ b( C" x7 X: U3 k' |
你也認為我出自青山?
) D( J3 z* }, s
乜個名係你改咩?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 10:43 PM:
5 x( p1 V, `3 i! {) e- t0 G; T% c+ \- n
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
# R) E2 _9 k- U3 J8 m3 R; I
8 \* o8 p* c% z" n5 ~* Z
乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀? 我以前住過 Rockaway, Astoria, Lincoln Center 附近,唔知大家曾經係唔係舊街坊哩?
  Z: R$ o+ ?% T- |5 z: I) ~' b4 [6 W. U; ^% ?2 s. a/ d' \. M! q
[ Last edited by cfud on 2005-10-13 at 11:27 PM ]
Originally posted by cfud at 2005-10-13 23:26:3 _! |- M" ?" h* N4 |- T2 W

. V- ~, Q4 [" h9 X  v( V; @& h0 m2 o1 I
乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀?...
. e/ C7 u" d) n) zDowntown Mansion Street, 近East Broadway!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 11:02 PM:2 w7 T7 o& @! d% q( Z
1 i8 n  r: R" ~& y
乜叫虛長幾歲???! \# @! h( Z4 t
太深既中文我唔明架~- v% v, A2 U$ F# z) _
冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
! ~8 z2 w, x5 `1 N, C: I
虛--只不過
1 C$ i1 H8 [1 ?: L6 c! ~長--大
4 l- S, @4 j3 C# h9 J  g" F4 z. ]& `8 m# y
我真係好鐘意講粗口,
( C% p8 h1 l  Xo拿! 講粗口唔一定係問候娘親,7 D( M) U5 z3 T& A3 l# K/ ^* M" v5 y
只係加強語氣而已.
Originally posted by AWU at 2005-10-14 12:05 AM:
; g  C/ }/ K1 n% Z$ Z! ]我真係好鐘意講粗口,) M. k! a. p( {* h
o拿! 講粗口唔一定係問候娘親,/ ^2 l* {* H6 \  K; l- [* E  X+ l# I
只係加強語氣而已.
& }1 P* M1 B$ x/ ^
敢代表你助語詞不足, 温下書啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:
$ d8 V/ s! D# A4 M7 x9 U7 F, c8 f8 a0 L$ w. O, e
' I- l$ A+ |+ U1 X特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
原來都有人有同感覺......1 O3 I% i7 z* A4 @
我都少參與左啦......
6 I# }" j& R' r  A% X4 O+ ], Q0 y- P' _" i一來很忙,二來上來頗悶.......' k3 Y; a! [3 v" H
我最鍾意留連既"戀愛區",版主都放手由得它荒廢啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
分數制度同新下載限額好趕客  ^. G9 X3 `9 q% t( ^) `
: X8 |5 ~, n" k# c5 T
我得1000k咋...睇唔夠10張已經到
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:
& U. S: W$ y8 P$ f, `: n( B9 y" S& R9 o$ |, s
' [0 x! s8 E' M( e+ A; Y

9 e9 g  \2 D  s8 b8 s8 Q) Y
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-14 00:20:( N, \' o% m1 E- w7 Y+ F$ B
6 \! ], d0 ~8 \& H5 o! U1 z) D9 u
特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
& L2 `( T, |0 r! L
7 W8 a; }# j5 y7 C* Q6 F
o甘就要跟d兄同九哥學多d野啦
  h2 F* {5 Y8 p: T7 ^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。