<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有乜野事令你覺得後悔
返回列表 回復 發帖

有乜野事令你覺得後悔

今晚同朋友飲酒,
" f1 s  f; J5 {% [1 Y3 Chigh high地又講番以前o既野,$ F$ G8 l5 }! }( J' D- ]& w
發覺原來無論你係幾多歲o既人,* l: ?- a3 Y6 s3 `! i# q# G! _5 R: [
心入面總有d事係令自己抱憾.& N6 x, `/ c6 [0 z" ?) E$ R
1 F, W1 ?& m) _
唔好怕醜,講o黎聽o下
Originally posted by AWU at 2005-10-14 01:19 AM:, S* @' ]2 a- h1 R; r$ s$ c
今晚同朋友飲酒,: `# U8 j6 d- Q) \4 T1 U5 R
high high地又講番以前o既野,  D% [* c" q: |( Y
發覺原來無論你係幾多歲o既人,  U9 P0 z7 H- E7 A
心入面總有d事係令自己抱憾.
; |; n8 Q5 u7 B2 y' G- M0 o
- Q5 ]3 U  [. Y唔好怕醜,講o黎聽o下
0 @! c9 e8 t8 t) W
  \3 N8 A7 z! \# d* O
你講先!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
入左黎這個標題
Originally posted by SEEK at 2005-10-14 01:24:: E& W$ T- _  D- }! a
  B. s' s2 }# ^

4 [6 I$ a. [& i% ]4 I! X9 z你講先!
1 ~1 S+ D  I7 U! c4 P
' }, G9 g9 L8 T
係喎,
+ q) F1 Q1 I9 L3 {差d唔記得講1 ]( ], r! G! L6 t% C3 B$ h

' j# i6 C# n7 b7 W1 q& R我最後悔26歲果年女友催我結婚無應承佢,
1 L2 B4 ~9 @5 e結果就分左手,7 ~7 v/ [1 ?) _& V4 V
我地拍左7年啦.....
Originally posted by AWU at 2005-10-14 01:35 AM:" i2 w& o" P% J$ ]

# q: O6 `! B* J  u' s3 W/ c" @" Y$ y2 g8 {8 ~6 ^7 `/ c
係喎,
5 x  w6 L# |1 r" _/ N5 Y差d唔記得講4 I: t- y+ V; v' q8 c
; }- u4 L1 L9 B
我最後悔26歲果年女友催我結婚無應承佢,
: v7 n1 P( h4 E" c& D結果就分左手,5 K/ y) s- M8 J4 ^' Z- B! ~7 n& |
我地拍左7年啦.....
, Q- w$ S. z! f5 X: u. M

+ g: K7 m* ]7 g+ E) k. \/ p咁你點解唔應承佢?
8 H6 }5 E; F; z! s8 [8 e( q$ p! M. E5 Q, ~
[ Last edited by SEEK on 2005-10-14 at 01:43 AM ]
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-10-14 01:42:
+ \: E+ O" @& @1 O5 N7 O$ T5 |8 a) |
% u( v7 u6 ~0 t( \9 T% b
咁你點解應承佢?
2 X. [) M/ N$ ?0 ?

+ U1 x5 b! K" D. J點解無應承佢.....??
, H0 Q7 {8 [- I. R2 r( ^# x
: y) h6 d. B) B唔好問點解啦,; {& p% r$ n; w$ C- X6 V
到你!
小學,中學時無俾心機讀書.
- _5 H  f! Z2 _/ ]" B曾考無咩温書.+ E" O0 x! |) J# |  T

, Q6 F2 g! l2 Z: B3 q& c, Z2 s接觸上網,OnlineGame~
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
我好後悔讀緊書個時無同自己鐘意的人講 我愛你...........
係咪比人慘侮架??
有遺憾才有成長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有乜野事令你覺得後悔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。