<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!
返回列表 回復 發帖

緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!

緊急求救!!!!!!/ v; A; t1 r% t4 I% y
我一返到黎,隻龜唔見左,我用本身放隻入龜膠盒到,以前都冇話唔見,但尋日開始,隻龜已經唔見過,但好彩搵得番~~~
1 f) Z0 h0 Y( X6 K& V3 k& r0 J% S  N4 Q4 I( [1 p! \1 V
今日返黎個時,隻龜已經唔知去左邊,廚房搵過都唔見(我本身放係廚房),佢唔見左唔緊要,但我怕佢死左發出個股嗅味,搞到我成間屋都係!!!!# h  k- t: c7 I6 @- `; B& H5 x: D; e
9 p8 l3 n, e+ t
請問有咩方法可以引隻龜出黎???咁隻龜通常會”呢埋”係邊??" D: l7 S6 w" x$ F" Y5 I% ~# A+ {

! q0 ^: L6 x5 i% B* L! H唔該啦~幫下我啦~我要盡快搵到佢架!!!!
唱歌~7 ]' n  v$ m! ~( g& ~* a( i
唱..........你回來吧~(最佳方法~有效的)
你果隻係咩龜?陸龜定澤龜?同埋幾大隻?
: P7 q+ ^, D% i# L' q1 B% g佢地通常會哩埋係o的隱閉既地方,例如梳化底...雪櫃底等.....
+ I5 o! B; |, |' X' L9 ^/ V$ Z你可以試下放o的蝦or魚肉係地下....睇下可唔可以引到佢地出黎..
( {' J# z- R: S% M) _另外下次小心o的唔好再比佢地可以走出黎啦....請珍惜小生命.....
0___o.......
揾吸塵機吸
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:28 PM:. K9 ^& w$ f& m/ d# C
揾吸塵機吸
3 W1 v1 U) z' {1 w) e好殘忍.....
Originally posted by pakho at 2005-10-15 05:20 PM:
$ [7 \3 j( e; `4 e+ m唱歌~
" @& f2 Y5 F3 z5 Q1 G, j唱..........你回來吧~(最佳方法~有效的)
/ z  A8 Z+ x: T3 O  ^3 J$ f
如果佢識聽嘅,我都會唱俾佢聽ar.....(thx for sharing)
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-10-15 05:26 PM:) B& l- i) L; X9 |; u
你果隻係咩龜?陸龜定澤龜?同埋幾大隻?...
1 {( o% W1 Z# w# Q7 A) @6 a+ d
我就唔知係咩龜,我係街市買嘅~好細隻架!!!!
* n: d' H3 f- G/ K4 R2 S  f但我雪櫃好多塵係下面...隻龜都會入去???
3 z  v# X+ o# g# S  B. }6 ^' d+ }
7 R+ ^8 C5 i: o: Z我屋企冇呢兩樣食物...可唔可以搵龜糧代替??" ^; N; r- \% F- H+ P
: c) K6 p& F0 R" S+ W5 [% Q
如果梳化底...雪櫃底都冇,咁佢又多數去左邊???
2 G2 @8 |. W  J( b* Y7 o( B, }6 w# M  _
/ u; b; [, G$ G7 }我依家重未搵到呀....6 O7 U' D4 L" b+ N8 t" ]6 m2 u" `
" @2 X/ L& y: v+ i% U4 ]3 E* C
(不過好多謝你教我)
會唔會個龜頭細所以搵唔到
Originally posted by dc3547 at 2005-10-15 05:40 PM:: L$ w: o, v6 d( `3 Y  X3 s7 }& C7 k
會唔會個龜頭細所以搵唔到
. v( A# a, x) w$ Y  J隻龜都幾細,不過唔係你講個樣野
Originally posted by neitly at 2005-10-15 05:35 PM:' r- ]% \4 b9 o2 l

1 i" c3 K, F" ?9 N8 O好殘忍.....
  u. ]' Q5 s7 |+ c4 {# x
3 S2 }. X% [6 G. E- t) p
' x- F; i( i/ y( X
大佬,如果佢死左你又唔知係邊
  _0 M6 t0 N- T3 \! n唔揾吸塵器吸,唔通揾隻狗黎索ar??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。