<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:52 AM:" F. F# F- y# w' ^
30054 本人 22/10
8 V- Y! L0 c8 e% m* i/ J# E30103 舞伴 22/10 + L- [0 {& V$ t5 I
求其講個no.佢知鬼咩,之後又有野食,幾好呀,我係你就去睇下版啦
1 d8 W# t1 ?9 g2 X你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 04:53 PM:  A3 h7 f2 }% g$ O0 |$ N

2 [- i+ M7 t3 ^, U7 I! H: Q係都聽日先啦,今日sunday呀,老john
% B1 |- @8 r' u1 G5 ~+ l6 q9 `
係喎....銀行唔開個可...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:54 AM:: Y" q: ^7 x  e+ B7 j$ f+ t
佢係搵你嘛,唔係搵我地,
5 u, F3 ]- `5 S) I你唔係立即上佢屋企呀,% E. U8 r/ h$ K  q& k8 Y
係都係街到見下先啦
  W! f' v1 p$ c6 X9 D5 @哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:54:( `' Q7 H) p5 K4 s& @0 E8 m% @3 a
你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
$ m, l: U* ~. k. ^
嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎
; a. k. ?9 p; P9 }人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:56:3 A# q; v6 k+ w$ p! t
哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
6 k: _: Y0 A' T5 K
而家都得嫁,試下啦9 I7 ~: w* b# p- P! h
' K' M' ^) o' M/ B$ {1 e! ~- s; L
john:你好似仲興奮過pylin喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:59 AM:8 w6 S0 G5 f& Y# R2 U$ w3 Z
嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎
! l, ]* i7 Z+ f" r人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
& Z) J  B0 F  i5 a. l7 ?哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 05:01 PM:
& X! V* \* |' L; G# p3 J$ a7 {
* B# |7 K2 U( I  h- }而家都得嫁,試下啦
8 c- U. O1 l9 y; ~% B
: A  S: d9 ~0 ~" p; w+ yjohn:你好似仲興奮過pylin喎
2 z2 b) Y* {, Y% {; N: F7 z件事有趣呀ma...
% ?/ z# S& ?3 _+ x( `3 E
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 17:03:  @, M+ q3 \' A) ]- ~/ L0 F

4 r& e' b& s: A6 Y2 z2 t' c* v哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
2 g+ E2 Y% T+ b
咁你講埋個結局啦,唔好比佢停
哈哈~ 不過我諗真係會有傻仔中過招~
* I9 P9 L2 `3 ?. u; ~  d( F: }樓主做得好~ 咪俾d騙徒得逞: D: x% i. Y6 b, A
by the way, 相中個女仔右真係幾得
原來係咁. B* j  |& Y1 Z

7 J4 X8 ?1 k! U0 A, i: a但係上面d相的女仔係無辜的5 p( z6 _& o# {6 q0 b1 e

8 i8 A0 q; r( H3 Y* U+ ]你咁做d睇d唔睇d的人會以為係佢.....
. R2 D# p' F. m- V6 h. h+ v' T" M! @' d/ q
[ Last edited by austin666 on 2005-10-23 at 05:50 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。