<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:52 AM:) n# ~) O, x1 F( i. Q1 j
30054 本人 22/10
9 N; {6 }" p' x30103 舞伴 22/10 ( `/ c" Z% f% H2 w
求其講個no.佢知鬼咩,之後又有野食,幾好呀,我係你就去睇下版啦
# T8 B  s# P- a, i5 y6 F
你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 04:53 PM:6 ~$ G2 g- R5 ~- m' m( e4 `
' a' p) n- P; Q  r7 {" v
係都聽日先啦,今日sunday呀,老john
! R: |8 T8 a& c3 o! `6 B. ~係喎....銀行唔開個可...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:54 AM:0 n: T: s& x7 |' x# Q0 P
佢係搵你嘛,唔係搵我地,
- V. {( ~: L8 W" K6 C8 G* [你唔係立即上佢屋企呀,# u# ]" f2 F0 m3 ^1 ^5 n& ~
係都係街到見下先啦
0 |& ]& N/ A  U6 T! ?哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:54:# D8 c2 c6 \3 T+ c9 f$ g3 d
你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
* d3 n) C$ q7 W+ i嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎$ B. V4 j4 k6 ]+ e  ]' c" o
人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:56:7 z2 o; F2 A; I8 Q3 b
哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
, f% z6 z' V9 Q8 J2 i
而家都得嫁,試下啦7 u# r; @) d; x! Q

) s' p7 @% i  n- d" h* Q( ]2 ijohn:你好似仲興奮過pylin喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:59 AM:
% O: B9 y9 a1 W7 y% k" V嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎
1 R5 r* w5 f  s* }7 {# x: e人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
' e! Y0 Z) k9 A+ G2 W. R
哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 05:01 PM:
$ S& v$ |3 n6 c5 M: Q. Q2 c/ @8 h5 }& `
而家都得嫁,試下啦, o4 m* ?( H/ M- d, H

: o+ c2 r/ W/ T4 Zjohn:你好似仲興奮過pylin喎
+ E7 Z' X" L' U; L件事有趣呀ma...
" N- ]( @# N" O* d* g. d8 w3 j
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 17:03:  {, Q* J' y. w, `% o

% |2 |+ f9 z' Q. r* C8 b, C哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
  j3 c! }6 t5 J5 y5 |6 y# T
咁你講埋個結局啦,唔好比佢停
哈哈~ 不過我諗真係會有傻仔中過招~ ' b% z' C, I/ b# J( u$ G. t& R5 e* A
樓主做得好~ 咪俾d騙徒得逞8 n* c- L/ f6 P9 n7 F9 }! Q
by the way, 相中個女仔右真係幾得
原來係咁. R  g7 J9 ?7 I6 O
3 I8 e! E7 D" E% i8 |- b8 B
但係上面d相的女仔係無辜的
0 T6 `5 z) N8 A$ c7 [$ [" [. o
) b7 b& }. b5 G. p  x- L2 ~# w0 ~你咁做d睇d唔睇d的人會以為係佢.....- C1 [  h  [1 q- X7 v; m

6 n) Q. a9 ~: ?) w: w: E1 l[ Last edited by austin666 on 2005-10-23 at 05:50 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。