<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:45 PM:4 r- f. `# @8 J- `
PUSH~
- \1 q* s' E5 E1 Ipush....哈哈學定都啱時候啦...
* I; r( p9 e1 t* u! p記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 22:48:* I% \+ C7 l* A6 v

1 ]% X# z  z6 P; `# o/ K7 tpush....哈哈學定都啱時候啦...
, p- a$ V  M2 Q! Z記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
3 \1 O) {. H/ Q. a3 `你認為我有咁既需要咩?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:51 PM:+ a/ @' x2 m( x- y0 z
/ ~8 G$ J3 V; V# C2 H- R& e+ `
你認為我有咁既需要咩?
6 X8 H1 T$ l7 j0 S0 W$ U: Y, N4 n學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:04:7 z" n3 t; @8 e+ p  {4 a, w7 s

& A4 q1 [& g: v( W4 M$ N學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
7 c0 i- K/ @  E0 P3 l6 P9 b3 W
唔系冇人冇物冇得"少"咩?
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 11:10 PM:
8 u4 u" y, W* Z% |& \5 L) M0 l! [
6 v# c5 j; W, L3 p- V唔系冇人冇物冇得"少"咩?
4 Y: H' j& x/ o1 u* T; C4 g
都ok喎
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:37:- X( u) }6 x) b8 `

8 q) h+ m' t& M$ t) |都ok喎
- R; S2 W& A. U; m2 K" Z6 g5 N( K
外公教架~HAHAHAHAHA~~~~
'性版討論區"
我知我知!一個即將降臨人世嘅"混世小魔星"~^^
唔玩lu,唔好玩既,咁快知........
" ?4 ]- M3 |) k! p  v4 S& F& Panswer is...........................................................BB~
'性版討論區"
大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............5 V# Z! J, h1 R+ v$ `: T! B
(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 21:03:
9 {& P, [3 [% N6 S% i大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............) e+ |* i1 W% ~* e
(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
, D+ k) r$ X5 c0 `' c) I
可憐我到現在也不識看........
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。