<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-10-24 13:47:
; k, q2 x) l3 T, l/ Z% C, x4 g9 Z- A% F

6 u  J6 \" P2 S6 s5 ~就係沙士酒店附近,我唔記得個名,但就是極度帶菌者住過那間。  再行過d就見到,又係幾十元落樓。
4 I' }+ G8 N$ z. ]2 Q% `
京港酒店
Originally posted by ciger at 2005-10-24 02:26 PM:
& T. C$ M& q- R9 `3 |) p" A' a. A' T5 d) d  Y
京港酒店
7 ?$ i, X0 b5 I$ c/ c  E6 H) B

% {' U) z7 `9 ~3 b  G+ m6 q1 J9 W% f& `+ |+ ]
呀,係啦!thx
網上身份誰不『機密』?
買個爐~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:08 PM:
) E2 M' N. ?2 I2 g- w買個爐~~
' y, d* F' a- Z1 F6 Y6 Z# D- C$ D
5 d/ v! j" ?! Z4 X& C0 ~5 N% p梗係唔係啦,我話買gas先至係王道!!!!!!
1 ]0 s# R! \# p; j3 a* ]) c* X6 _5 Y
[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:32 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:29 PM:4 s: ]- r# S3 w& f, E

) ]0 e# H' ^7 K# p* w
& D/ ?+ j& ]. X梗係唔係啦,我話買gas!!!!!!
4 i3 `& x$ }2 M6 F7 g# k
( C) L9 ]0 G* j; f) q; _2 m
緊係買電子爐la!!!!!
Originally posted by oleleo at 2005-10-24 08:32 PM:
' {# K) H7 z7 A6 D6 W( w+ O$ G; X3 p$ B  S2 c
6 O, t( e+ V/ H: Z) S. r
緊係買電子爐la!!!!!
- ~( s4 ^1 W. C' a$ X最緊要係準時交電費~
; P& c- y$ Z0 E% p" S2 M1 X如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:
( N" D: L4 O- ^
; M9 K/ X$ w: Q7 v2 O' v最緊要係準時交電費~
( |# X0 Z+ v( W: R" i$ w如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
( x/ m0 I  X( Z2 F6 S都真係幾冇癮
落場後只許盡力去跑
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:
# X$ f( E  L4 D+ l* ?9 [. K" [: {8 V
最緊要係準時交電費~$ d% S1 o, V% [' a
如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
% }; y/ q5 Y) L8 U' ~$ P  X, e6 k' J6 V8 h' {( z/ j' ?% X
所以就唔好買電子爐
9 F% M  J$ @- L叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:50 PM:# ?9 h- x5 t( @6 x

7 y& f& U- e7 _5 J' X* g) p3 G" U% |( [. d8 E) E
所以就唔好買電子爐; @3 k# {$ {2 H. A. U* f
叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
  o8 u/ s1 `. f+ X0 p6 z" p; f, |8 O4 y4 @6 d5 J" e6 G3 o1 \
好! 真係一山還有一山高!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:51 PM:
' N5 g! j" b, t; _+ @: D1 `- w
( r% C, B6 {- I! o: J% b) z$ _# G0 T7 R; Y- b
好! 真係一山還有一山高!
, w; V8 V  U( t9 b咁煩~
: ~6 c2 h- c3 v# ]去BBQ算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。