<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-10-24 13:47:
* K: t* A& i) P. y7 ]$ v. u/ F" J- x

/ u0 _1 s5 |$ M7 L) n$ G9 v+ y( z就係沙士酒店附近,我唔記得個名,但就是極度帶菌者住過那間。  再行過d就見到,又係幾十元落樓。
: C* j+ W1 {/ Y5 {" G0 \# y/ E
京港酒店
Originally posted by ciger at 2005-10-24 02:26 PM:
3 p, ?' C  H& d+ N. w, n) z+ X/ ~; w* u
京港酒店
" E+ P8 `3 c+ i& d6 A. @  F1 K4 k' T
, a6 g, G6 r0 d8 A* ~1 `3 `# T
呀,係啦!thx
網上身份誰不『機密』?
買個爐~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:08 PM:
5 L2 J  F: e# w& c0 r買個爐~~
: @% Q% G9 E+ `

2 P/ d7 e5 G/ D- F' A梗係唔係啦,我話買gas先至係王道!!!!!!
0 L0 C. S) b9 ]1 l# F
0 t  V( I" C" y[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:32 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:29 PM:4 z  z! F9 S5 V1 P7 Q& d4 Y
  ]4 U# s! P& U/ X" e0 [; s# x, B$ O
" Z7 K+ Z% V; }  D8 K: @
梗係唔係啦,我話買gas!!!!!!
- n4 @* G* b, U5 J7 ]
0 K8 a$ A8 v# @" w) L/ P
緊係買電子爐la!!!!!
Originally posted by oleleo at 2005-10-24 08:32 PM:
' y2 d  G/ n! l  {" t( r; g/ k- {, V% F  d( ~* t/ i) k. \2 m

- g" A8 O  ~$ ^& M0 F8 R0 p' x0 W緊係買電子爐la!!!!!
/ @" M& t, m; o  n! V- [+ q
最緊要係準時交電費~4 T. {7 Y8 m) [8 d) @
如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:1 I" `* R# a3 S  {

6 }" ^6 d" Y0 [" K# U# ]最緊要係準時交電費~) s: l: g$ R8 _) v& r0 D( L
* S9 X/ D, m2 o( w3 ?, v都真係幾冇癮
落場後只許盡力去跑
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:9 O' [, S  ]% o9 M6 C! G5 ]
$ m. w9 b& @/ D
最緊要係準時交電費~& K( w  @1 C& H  o9 w  A/ c
  {+ G% }1 P; @: a) U+ p) o3 q( k0 c% K8 c( r
所以就唔好買電子爐
5 o$ D5 j: L7 {8 ^1 K% ^叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:50 PM:
. ?" I% f; w# K  C! t2 U" Q8 E2 q+ E. \8 T6 r# o( [

, `8 ]* q: H5 _( q所以就唔好買電子爐% Q- O* E3 h/ T5 r+ a2 B
叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
/ t4 B2 f5 c: h$ X- J
" X" ?8 M) X4 X好! 真係一山還有一山高!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:51 PM:
) x: T/ d3 U  j5 H6 t9 ]7 z' E% A) L

1 l' T; M  O- n$ w1 b好! 真係一山還有一山高!
+ M. M* y7 ?  O咁煩~
* S6 B9 ]4 D) P7 E去BBQ算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。