<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!
返回列表 回復 發帖
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。; ]7 i2 r7 V! Q& e/ ]" V
一定没事!!
% r' n! V4 ~4 s' W1 x# y; m" _你叫他收皮都得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 約望保祿 at 2005-11-5 08:15 PM:
% ?  ?! A2 L9 n, t8 C& u佢激你買咋,唔好信佢,何況唔買點算...
  U8 G; [( M. \( i8 b. U" Q多謝哂!
Originally posted by neitly at 2005-11-5 08:26 PM:
; J4 s: F, v( \佢啲衰野我要爆哂出黎!!!
# K( A, k( e: V3 E, D' r
& v% B4 _$ |* X6 R1 ]. JMSN :...
* _. n5 w3 X7 a3 F: B9 S7 A
1 p  R! O0 m' T5 _/ ?4 Q1 U6 j" c/ b報咩警啊,報警理由根本就不充份,警方不會受理,而且有阻差辦公的可能。
" |) A3 V7 Q, Z; F( u  O6 Q6 d" j; O" Y3 P6 v) w+ ]' A; V- c- m
你唔需要怕佢。
' C; H& B9 ?! q" k- E2 w( @$ |8 Z# F' c6 l
就算佢蠢到真系報左警,警方揾上門,你都唔使驚,警員只不過系向你了解件事,睇下是否真的有行騙的行為。因為你的事情根本不構成行騙,沒有行騙動機,警員問兩句就會收工,散場。1 R2 a( E; x9 }& l* D/ E/ ]
9 X! B( C( a* `! [
[ Last edited by 約望保祿 on 2005-11-5 at 08:36 PM ]
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:27 PM:+ S  ~1 T( E- O4 u5 I9 g7 `
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。/ J. V6 u8 `, j& }
一定没事!!
5 p4 E4 D) c3 Q# d. Y8 d' o你叫他收皮都得!
6 c9 p3 U3 k) w" h
唔該哂你地!!教識我好多野!!如果冇你地提點~我都諗同佢買~驚佢真係報警~唔知點算!!
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~6 y- C3 n% P3 Z7 R
& ~% t: g* ^# M/ A& r/ C( j
係未佢嗜係冇報過警??
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:40 PM:' e1 \0 `1 C' o1 ?" |: ?
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~
, j' n4 l; f2 x: M
: {; V4 x7 C6 `* Q& h係未佢嗜係冇報過警??
- j$ u5 H: x2 F6 R: b. _; M
6 U( H) \0 t2 O, R5 \% |/ z
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:44 PM:0 D! {# Z. i: X& X
& C, a& U' g# b7 N4 W& R

& G, l& g9 a3 ?6 l- s( U! M知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
! O+ |! S2 e  D. M% J; w我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:47 PM:
7 l2 E3 F$ w0 H* U  I1 E% y8 L: z3 `- @9 q1 R, o* U# g
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
/ f. P2 |) ^% W3 t  A

* Y/ k; |6 R5 Y) _以后唔好甘容易给人大到啦。
你做咩咁驚差人? 就算真系報左警又點? 唔代表你有罪,D警員只不過系跟進調查,了解完成件事就會散場。
* P0 X' [4 v( u1 x) E5 U7 f
) Y7 J& p2 m: T因為你根本冇犯法。
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:51 PM:: i" f' S* Y5 t9 U
. y- W- b5 I4 v( U6 }* k& J7 N& o

3 ^' n9 V8 V2 W( _! A* {  }以后唔好甘容易给人大到啦。
: N& K- q2 H. L
呢個教訓好勁~~好在冇上當!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。