<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!
返回列表 回復 發帖
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。
/ C9 b4 T) J8 f1 W4 k8 f/ t0 c# r一定没事!!6 [0 _* D% X' n: g
你叫他收皮都得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 約望保祿 at 2005-11-5 08:15 PM:+ X( n4 I9 j  T! b$ T
佢激你買咋,唔好信佢,何況唔買點算...
  ~) {- ~# I" H" Z; S) b0 S多謝哂!
Originally posted by neitly at 2005-11-5 08:26 PM:# ^& f8 t+ c7 D- H6 d
佢啲衰野我要爆哂出黎!!!
9 J5 V, R7 u& e9 b* X
" x' G6 S! j; O' h& PMSN :...
* R# K6 z( B5 p' M" U/ B  T+ P2 W% ^- |2 v. h4 F
報咩警啊,報警理由根本就不充份,警方不會受理,而且有阻差辦公的可能。# |8 w: L) |5 S! v9 z# s, t
5 _9 V8 M0 F6 N1 X7 B( n" W
你唔需要怕佢。
. c7 @) V1 g2 B, P2 N0 O4 K5 _# N4 g
就算佢蠢到真系報左警,警方揾上門,你都唔使驚,警員只不過系向你了解件事,睇下是否真的有行騙的行為。因為你的事情根本不構成行騙,沒有行騙動機,警員問兩句就會收工,散場。
" u/ p' i( B6 j$ Y5 i, G
% ]) `  r, E. Y) z8 w[ Last edited by 約望保祿 on 2005-11-5 at 08:36 PM ]
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:27 PM:% a4 ?& a1 w/ E$ ]
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。
7 K9 A% Q" k8 r- q- D一定没事!!8 P: X8 E1 \% V# i7 m
你叫他收皮都得!
5 J" U7 N* h8 \- H! s
唔該哂你地!!教識我好多野!!如果冇你地提點~我都諗同佢買~驚佢真係報警~唔知點算!!
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~
- }& r: j9 L! l
0 f, K- U  m+ S' W( G3 [. W/ X8 B$ y係未佢嗜係冇報過警??
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:40 PM:" F& O: T1 B1 }9 g. o; \+ [9 i
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~
; m5 q5 y$ M6 z4 O1 W# a, o" ]; X6 T, y
係未佢嗜係冇報過警??
4 ^. L* [8 y( P8 e  l% ~. g
3 K$ T; K& G; K7 a+ V知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:44 PM:6 l$ C' o1 k! x3 r

2 D' v* c* ]0 b' I9 E. Y9 X% A9 r( T
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
& i; ], d" W; ]/ L1 C" k& V/ p  ?我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:47 PM:' R, b! @! @- ], q$ @

; j5 _  o/ r& M' E' O我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
! K4 q% x( Z: ]1 \6 Q, o& P
; t  C  d( Q3 I! U* j4 U以后唔好甘容易给人大到啦。
你做咩咁驚差人? 就算真系報左警又點? 唔代表你有罪,D警員只不過系跟進調查,了解完成件事就會散場。* J2 @2 p4 K' H6 F" V9 M

4 l7 L; P) _6 d, i+ L因為你根本冇犯法。
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:51 PM:  M& u# u6 ~: o( n2 ~% t
( ?. d- M6 }* A2 E  o. Y
1 q% x0 i: g# W! ~+ A  S5 J
以后唔好甘容易给人大到啦。
5 J0 @) j/ B* U- s$ [
呢個教訓好勁~~好在冇上當!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。