<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 21:15:4 u& r1 Q7 U6 @. u# [8 \7 A
$ O7 p& C2 O( ]) j* W2 }& t

0 y, s( F' y& m" p! ~9 [# d# y
3 g! Z# `+ n% d8 V$ R  e* h* l, D9 {3 X$ i, u3 s

4 s* R$ o, ?3 L5 P- w* j1 e' ~; P' l; I% X
樂兄有乜好提議、好介紹呢?
" u0 Y  D  [% E( v! M+ V  B8 p; ?2 p6 D9 n4 e: o
(等小弟偷吓師先~ )
, A6 S2 _2 R# k+ r: p( u" d  I* R2 R玩我咩* m% R+ S" C* @# e6 \, Y' g' L" Y, I
我呢d擺明死窮鬼一名啦
& h) {# O. F/ c- p; w) E不過如果大時大節; x! f4 K  R3 B! e
送俾女既選Tiffany都無死錯人既
我都覺得 姑芝 最小四張野既女士先適合.
  b8 J0 z6 u  o0 \# U! g0 L9 e
+ H5 X6 ~) C7 r& U! ][6000貼前的一刻]
既然你無提及價錢問題,. V- G9 O; ]5 u* o" k9 u8 Y6 ~
即係唔駛貪平啦
7 R- e& i) `0 W" K. t* k% I- I( }0 N7 K/ ]) a; e9 y
LAND MARK同尖沙咀GUCCI應該KEEP最多款,同時亦最快無晒.
5 F$ d: X$ ]. F0 Dd水貨舖成日話有d特別款,其實我都幾懷疑,同埋o係歐洲買GUCCI都唔係真係平好多,平均都係15%左右,視乎地區同款式.2 e$ n; `: H5 j# n2 d0 W
2 W) V% w3 @# ~+ m) ?! f# U7 X
講左咁多,其實都係同意係專門店買., q* T# d' e) B  |' b" {

) }+ H  t: n; |: T! H: Q反正GUCCIo黎o黎去去都係興2,3個款,GUCCI五個字夠佢開心o架啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 20:43:  I/ z0 q" p5 I$ O9 {9 L8 i: y1 n% j
kobe兄,小弟喺買嘢比女友都有d經驗,...
9 F% Q5 N. }, u& t- P
我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-12 22:50:3 b( `" Q% f- }" u
- m* `: y/ g: i1 Q7 t$ f
我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。
5 B* ]# [! G0 t* ^: x( p) f
9 {" _( ~; g4 Y7 P
9 r: f$ |9 R' t: H$ }- m5 d; c( c; @$ ^. E

4 h8 _* u& S/ ]* H3 n8 l你係咪想要舊款小小嗰d呀???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-12 23:01:
) i" a% h1 a. t8 L
3 [& @; F# K8 F# z' Q" j0 _. _0 [' a: E& A' B

- J9 L& H  {2 q+ I3 X8 K0 V( B- A0 i8 k) e9 D
. h! o+ K' J4 L: q
你係咪想要舊款小小嗰d呀???
7 m. M+ o9 u* f" Z* a, c可以咁講。。因為今季D款唔岩心水。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
其實樓主可以直接去水貨店搵...
( i& G" w# y* D6 H2 F9 @9 T香港賣真既Gucci水貨店真係多不勝數...
$ x) g, `' \5 t3 h5 i  `6 Z如果要少女款少少既都係去銅鑼灣啦..
+ K7 {+ s1 ]7 f) K銀座起碼有兩間有特別款賣... O1 v" g7 ?/ \) k
其他例如銅鑼灣地帶or金百利(應該在最頂有間)都有..只係你會唔會花時間搵.... \/ q" d4 d) G$ m, `: J; z& z
Gucci呢o的大牌子有時連賣開日本板仔野既V3同紅鞋宜都曾經入過貨,所以如果想買水貨真係通街都係..
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,. \6 W8 p# @9 i. I/ _
如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
Originally posted by YingTung at 2005-12-13 23:57:& }3 k5 d! e- P. S7 I, I1 u
其實樓主可以直接去水貨店搵...: j5 l0 ]& m8 U' ~) O1 y& D/ l
香港...
( V4 ]7 d2 W+ \: ~* kYingTung有無D鋪頭。係你覺得比較好信譽。。。。。。
4 o$ _. H* @. h! ]( k仲有我依家轉左目標。。。林住買LV。一來襟用二來襟興~
6 |+ I# J( f5 q5 U7 v6 H有無分辨真假方法??+ e# _; ^3 _$ A7 D
% m9 o" X9 t( S0 A8 R
[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-14 at 12:49 AM ]

Originally posted by YingTung at 2005-12-14 00:02:7 {: ~0 C% n& D3 j" K2 }/ [
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,
% U$ F( D- J, e4 c  A如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
$ s9 ?8 P7 K$ M0 |& W% i0 a- k
我都覺得係。。。4 i/ t/ y% @6 s- _9 S
不過佢唔鐘意。。。
, l4 a1 J, E9 V6 H" Q5 J& g+ ~% h之前佢都用過Vivienne Westwood同Beams Boy。不過依家好似唔鐘意啦。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。